Ντροπή! «Έσπασε» τα περιοριστικά μέτρα ο «γαλάζιος» βουλευτής Μ. Χρυσομάλλης

Πρόστιμο από την ΕΛ.ΑΣ. και αυστηρή επίπληξη από τον γραμματέα της Κ.Ο.

Δεν έχουν τέλος οι παρατυπίες των στελεχών της «γαλάζιας» παράταξης, καθώς μετά τους εμβολιασμούς εκτός σειράς, που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, ήρθε και η παραβίαση των μέτρων του lockdown! Το βράδυ της Τετάρτης κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μαζί με αστυνομικούς έκανε έλεγχο για την τήρηση των μέτρων σε γνωστό ξενοδοχείο του Κολωνακίου και βρήκε μέσα τον βουλευτή Μεσσηνίας της Ν.Δ. Μίλτο Χρυσομάλλη. Ανακοίνωση για το περιστατικό έβγαλε ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. Ιωάννης Μπούγας, στην οποία ο ίδιος κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη.

Σύμφωνα με όσα παραδέχτηκε ο ίδιος ο βουλευτής στο cnngreece.gr, του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για παραβίαση του περιορισμού της κυκλοφορίας, όπως και σε ακόμη ένα άτομο. Επίσης, βεβαιώθηκαν τρία πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας, ενώ το ξενοδοχείο καλείται να πληρώσει πρόστιμο 3.000 ευρώ και να προχωρήσει σε αναστολή λειτουργίας 15 ημερών, καθώς έγινε χρήση του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος από άτομα που δεν έμεναν στο ξενοδοχείο.

Στις δηλώσεις του ο κ. Χρυσομάλλης ανέφερε πως είχε πάει σε συνάντηση με δημοσιογράφο, ο οποίος έμενε στο ξενοδοχείο. Ο βουλευτής τόνισε πως στο λόμπι όπου βρέθηκε δεν υπήρχαν άλλα άτομα και τόσο ο ίδιος όσο και ο δημοσιογράφος τηρούσαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Στην ερώτηση γιατί αποδέχτηκε το πρόστιμο, ο βουλευτής Μεσσηνίας απάντησε λέγοντας πως «αν και η εν λόγω δραστηριότητα εντάσσεται στα βουλευτικά μου καθήκοντα, πρώτοι οι εκπρόσωποι της εθνικής αντιπροσωπίας πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα».

Πάντως, το εν λόγω ξενοδοχείο έχει απασχολήσει στο παρελθόν το υπουργείο Τουρισμού, καθώς διαπιστώθηκε έπειτα από έλεγχο ότι λειτουργούσε ως… Airbnb, και όχι ως τουριστικό κατάλυμα! Μάλιστα, είχε ζητηθεί από τους ιδιοκτήτες του να προβούν στην απαιτούμενη γνωστοποίηση λειτουργίας του, αλλά παραμένει άγνωστο αν τελικά το έκαναν, όπως και αν δήλωσαν την πισίνα που διαθέτει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα