Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης ευλογεί τα… γένια του μιλώντας για πετυχημένη αντιμετώπιση του Covid

Σε κατάσταση βέρτιγκο ο Κοντοζαμάνης

Εκτός τόπου και χρόνου εξακολουθεί να βρίσκεται η κυβέρνηση και ειδικότερα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, πανηγυρίζοντας προκλητικά για τη δήθεν «επιτυχημένη» διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, την ώρα που το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση, με δεκάδες συνανθρώπους μας να χάνουν τη ζωή τους και χιλιάδες να νοσούν καθημερινά. «Είμαστε προετοιμασμένοι, ανταποκρινόμαστε με επιτυχία. Έχουμε αντέξει και αντέχουμε» υποστήριξε από το βήμα του Κοινοβουλίου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, απαντώντας σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης. Μάλιστα, απαντώντας στο αίτημα για επίταξη ιδιωτικών κλινών, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης υποστήριξε πως «εάν χρειαστεί» θα διατεθούν ιδιωτικές δομές στην Αθήνα, καθώς υπάρχει σχετικός «σχεδιασμός» και «προοπτική», δίχως ωστόσο να δίνει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Αίσθηση προκάλεσαν και οι προκλητικοί ισχυρισμοί του αναπληρωτή υπουργού για τους εκτός σειράς «γαλάζιους» εμβολιασμούς, καθώς έφτασε στο σημείο να δηλώσει πως «εμβολιασμοί ημετέρων δεν υφίστανται», μιλώντας για «ελάχιστους» οι οποίοι εντοπίστηκαν.

Την ίδια ώρα πάντως που η κυβέρνηση απαιτεί από τους πολίτες να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα, η ίδια δεν επιδεικνύει αντίστοιχο ζήλο, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το γλέντι την περασμένη Τσικνοπέμπτη σε κτίριο της ΗELEXPO.

Τελικά και στη συγκεκριμένη υπόθεση, με τον έναν να ρίχνει τις ευθύνες του γλεντιού στον άλλον, το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη μοιάζει να βρίσκεται σε βέρτιγκο και αυτό σπρώχνει το σύστημα του Μαξίμου σε απονενοημένες ενέργειες. Ολα δείχνουν ότι έχει χαθεί ο έλεγχος και όχι μόνο. Είναι προφανές πάντως πως η κυβέρνηση έχει κυριευτεί από πανικό, κάτι που αποδεικνύεται και από τη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της Ν.Δ., η οποία επιτέθηκε στον καθηγητή Αιματολογίας Γρηγόρη Γεροτζιάφα, αποκαλώντας τον «άτυπο σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα», επειδή, σύμφωνα με τη «γαλάζια» παράταξη, «ανάμεσα σε διάφορα άλλα παραληρηματικά καλεί με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον κόσμο της Αριστεράς να βγει από τον λήθαργο και τον φόβο της πανδημίας» και «να προκαλέσει λαϊκές κινητοποιήσεις τώρα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα