Εξευτελισμός! Εγκώμια από τον Άδωνι Γεωργιάδη στον Νίκο Καρανίκα

Έκανε στροφή 180 μοιρών για τη φαρμακευτική κάνναβη και δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία έκανε λάθος το 2018

«Ξαναχτύπησε» ο… μετρ της «κωλοτούμπας» Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας αυτή τη φορά στροφή 180 μοιρών στο ζήτημα της φαρμακευτικής κάνναβης. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία έκανε λάθος το 2018, όταν είχε διαφωνήσει με τη σχετική πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ, φτάνοντας στο έσχατο σημείο να πλέξει το εγκώμιο του Νίκου Καρανίκα!

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τη διαδρομή του Άδωνη Γεωργιάδη γνωρίζουν ότι είναι, ίσως, ο μεγαλύτερος πολιτικός… κωλοτούμπας όχι μόνο στην κυβέρνηση αλλά συνολικά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, καθώς δεν υπάρχει μείζον κοινωνικό και πολιτικό ζήτημα για το οποίο δεν έχει αλλάξει άποψη.

Παρότι οι… οβιδιακές μεταλλάξεις του κατά το παρελθόν είναι αμέτρητες, τώρα ο «άρχοντας των κυβιστήσεων», η «Κομανέτσι της πολιτικής» ξεπέρασε κάθε όριο, αποδεικνύοντας ότι έχει μηδενική πολιτική αξιοπρέπεια στην προσπάθειά του να υπεραμυνθεί του νομοσχεδίου που έφερε στη Βουλή για τη φαρμακευτική κάνναβη, που έχει σκοπό την απλοποίηση των διαδικασιών και τη διευκόλυνση της εξαγωγής των προϊόντων της.

«Κάναμε λάθος το 2018. Δεν ήμασταν ώριμοι να αναγνωρίσουμε τις μεγάλες προοπτικές της φαρμακευτικής κάνναβης» υποστήριξε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει καμία ηθική μομφή», ενώ έφτασε στο σημείο να συγχαρεί τον ΣΥΡΙΖΑ, που έφερε το νομοσχέδιο προ τριετίας.

Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης εξήρε τη συμβολή του Νίκου Καρανίκα, ισχυριζόμενος ότι η παρουσία του ήταν θετική, με αποτέλεσμα να ανοίξει η σχετική αγορά.

Υπενθυμίζεται ότι το 2018 η Ν.Δ. είχε καταψηφίσει το σχετικό νομοσχέδιο, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ βουλευτές της τον κατηγόρησαν ότι μετατρέπει την Ελλάδα σε «απέραντη χασισοφυτεία» και σε «εκτροφείο μπάφων».

Ο δε Άδωνις Γεωργιάδης τότε είχε αναφέρει ειρωνικά: «Ψάχνω να δω ποια είναι η πρώτη επένδυση που έχει φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. Γιατί δεν έχει φέρει καμία. Fraport, αεροδρόμια, Cosco. Ολα είναι του Σαμαρά. Ο μπάφος! Το χασίς. Η πρώτη επένδυση που προδιαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος. Πολύ ταιριαστό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Πάει πακέτο με την ιδεολογία και την εικόνα αυτής της κυβερνήσεως».

Ωστόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να στηρίξει τον αδιανόητο πρώην σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα. Η… κυβίστηση του υπουργού σκόρπισε χαμόγελα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρήκε μια πρώτης τάξεως αφορμή να πανηγυρίσει, κάνοντας λόγο για δικαίωση, ενώ είπε ότι περιμένει «και μια πρώτη συγγνώμη για τους τόνους λάσπης και το σαμποτάζ στις επενδύσεις που δέχτηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ. όσο ήταν στην αντιπολίτευση, με αφορμή τη φαρμακευτική κάνναβη».

Παράλληλα, ζήτησε και «158 συγγνώμες από τους βουλευτές της Ν.Δ. για τη Συμφωνία των Πρεσπών».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα