Πώς θα έγραφε ο Μολιέρος τον «κατά φαντασίαν πρωθυπουργό»

Σίγουρα τα εμβόλια είναι χρήσιμα σε μία κοινωνία. Ειδικά όταν αντιμετωπίζει μια μεταδοτική ασθένεια. Χρησιμότερα όμως για τη ζωή και τη λειτουργία μιας κοινωνίας είναι η ελευθερία, η δημοκρατία, τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών και η ελεύθερη αυτοδιάθεση κάθε πολίτη, όπως περιγράφεται σε όλες τις διεθνείς συνθήκες.

  • Από τον Γιώργο Τράγκα

Δεν υπάρχει υγεία σε οποιαδήποτε μορφή καταναγκασμού, στέρησης της ελευθερίας και εξάλειψης της ελεύθερης επιλογής με νόμους απαρτχάιντ, διαχωρισμούς πολιτών σε καθαρούς και ακάθαρτους και απειλές για στέρηση στοιχείων που διέπουν την κανονικότητα της ανθρώπινης ζωής.

Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, όπως περιγράφει η ιστορία της Ιατρικής, ουδέποτε έγιναν ιατρικές πράξεις άνευ της συναίνεσης των υγιών ή των ασθενών. Οποτε έγιναν άνευ συναίνεσης θεωρήθηκαν και ήταν βασανιστήρια. Μόνον οι ναζί και ενίοτε οι μυστικές υπηρεσίες διάφορων κρατών κατέφυγαν σε εθελοντικά ή επί πληρωμή ιατρικά πειράματα, τα οποία ήταν παράνομα και χαρακτηρίστηκαν κακουργήματα από διεθνή δικαστήρια και οργανισμούς.

Αν ζούσε ο Μολιέρος, ενδεχομένως θα ζητούσε τη συνδρομή του Μακιαβέλι και του Πιραντέλο για να γράψει τον «κατά φαντασίαν πρωθυπουργό», που δυστυχώς έχει σήμερα η πατρίδα μας. Έχει τις κινήσεις, την τυφλότητα, την υπουλότητα και την ψυχρότητα ενός ερπετού που καραδοκεί προκειμένου να δαγκώσει τη λεία του και στη συνέχεια να την καταπιεί και να αποσυρθεί στη φωλιά του.

Επιδιώκει να σκεπάσει με έναν οχετό ύβρεων και συκοφαντιών όσους ανήκουν στο αντιεμβολιαστικό κίνημα, δηλαδή όσους είναι φοβισμένοι και ανήσυχοι και δεν θέλουν να κάνουν αυτά τα εμβόλια επειδή ακούν ή διαβάζουν διάφορα για τις παρενέργειές τους. Θέλει να τους παρουσιάσει όπως τους «Αγανακτισμένους» της πλατείας Συντάγματος, οι οποίοι διαλύθηκαν όταν οι μειοδότες του Μνημονίου «πέταξαν» επάνω τους την ενοχή της προβοκάτσιας στη Marfin.

Μην έχετε καμία αμφιβολία, η Marfin ήταν έργο πρακτόρων για να μειωθεί η λαϊκή πίεση επί του μνημονιακού συστήματος. Και μην εκπλαγείτε αν ακούσετε μια παρόμοια προβοκάτσια προκειμένου να πάψουν να συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα, ή αλλού, οι ανεμβολίαστοι.

Ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου προσφέρει το ακαταδίωκτο στους λοιμωξιολόγους, στο Δημόσιο και στις πολυεθνικές των φαρμάκων, δεν σκέπτεται ότι όλα αυτά ανησυχούν τους πολίτες και γι’ αυτό αποφεύγουν τον εμβολιασμό και τις τυχόν παρενέργειες. Εάν αύριο το πρωί με νόμο πει ότι όσοι υποστούν παρενέργειες θα τύχουν αδράς αποζημίωσης, δηλαδή διαβεβαιώσει για τις ελάχιστες πιθανότητες που υπάρχουν να πάθει κάποιος κακό, τότε σίγουρα θα αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο ο αριθμός των εμβολιασμών.

Δεν το κάνει όμως, γιατί ο αριθμός των παρενεργειών και των θυμάτων είναι μεγάλος. Δυστυχώς απαιτείται τρία διάσημα πνεύματα να επιστρέψουν στη ζωή για να περιγράψουν αυτή τη νοσηρή προσωπικότητα που έχουμε στο Μαξίμου. Ο Πιραντέλο για τα φαιδρά που ζούμε, ο Μακιαβέλι για τις σκοτεινές πτυχές του άρρωστου και ολοκληρωτικού καθεστώτος και ο Μολιέρος για αυτή την προσωπικότητα που νομίζει ότι είναι πρωθυπουργός ενώ στην πραγματικότητα είναι ένας ατάλαντος πολιτικός, κατώτερος όλων των κρίσιμων και επικίνδυνων περιστάσεων που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Είναι εθνική ανάγκη να συσπειρωθούμε όλοι μας και να τον πιέσουμε έτσι ώστε υπό τη γενική απόρριψη, κατακραυγή και χλεύη να αποχωρήσει από την εξουσία.

Παραβιάζει όλες τις διεθνείς συνθήκες και τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Είναι αντιληπτό πλέον και ορατό διά γυμνού οφθαλμού ότι καθημερινά ασχολείται με τα οικονομικά συμφέροντα των φίλων του και της οικογενείας του. Έχει απομακρυνθεί εντελώς από τον λαό και όπου πηγαίνει τον γιουχάρουν.

Όχι μόνο για τα εμβόλια, αλλά κυρίως για τα ακραία περιοριστικά μέτρα, τους τσαρλατάνους λοιμωξιολόγους και «Χαρδαλιάδες» που βασανίζουν εκατομμύρια Ελληνες, με αντιφατικά ακραία και παράλογα μέτρα, που μυρίζουν από μακριά ότι δεν λαμβάνονται για την προστασία του κοινού, αλλά αποτελούν πολιτική εργαλειοποίηση του Covid-19.

Ουδείς από όλους αυτούς τους μη ειδικούς μπορεί να εξηγήσει γιατί η συντριπτική πλειονότητα των νοσούντων σε διάφορα κράτη του κόσμου, αλλά και στην πατρίδα μας, είναι ήδη εμβολιασμένη δύο φορές. Κανένας Τσιόδρας και Μαγιορκίνης δεν μπορεί να διαβεβαιώσει πόσο διαρκεί η ανοσία, ενώ πολλαπλασιάζονται οι επίσημες ανακοινώσεις και οι δηλώσεις των επιστημονικών κέντρων ότι οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν τον ιό.

Έτσι καθίσταται ολοφάνερο ότι ο σπιναλογκισμός του «κατά φαντασίαν πρωθυπουργού», δηλαδή το να χωρίσει σε καθαρούς και ακάθαρτους τους πολίτες, είναι ακόμη ένα φασιστικό μέτρο, χωρίς καμιά υγειονομική αξία.

Όλα τα επιχειρήματα του μητσοτακισμού, για ένα δήθεν τείχος ανοσίας μετά τον εμβολιασμό, καταρρέουν από την ώρα που οι διεθνείς οργανισμοί Υγείας (αλλά και ο Αμερικανός δρ Φάουτσι) δηλώνουν ότι, είτε κάνεις είτε όχι το εμβόλιο, και κολλάς και το μεταφέρεις σε ανεμβολίαστους! Μάλιστα, οι ίδιοι οργανισμοί που έλεγαν ότι οι εμβολιασμένοι δεν πρέπει να φοράνε μάσκες τώρα μας λένε ότι πρέπει να ξαναβάλουν!

Φυσικά, σε όλο αυτό το διάστημα ο «κατά φαντασίαν πρωθυπουργός» εκβιάζει και βασανίζει εκατομμύρια Ελληνες που φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο, λέγοντας ότι τα εμβόλια δεν έχουν παρενέργειες! Και όλα αυτά ενώ έχουν υπογράψει η αδελφή του και όλη η ελληνική αντιπροσωπία την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης ότι ο εμβολιασμός γίνεται έπειτα από συναίνεση κάθε πολίτη. Εδώ ο Μολιέρος και ο Πιραντέλο σηκώνουν τα χέρια και ο Μακιαβέλι παίρνει ένα σαρδόνιο ύφος.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα