Ο Άδωνις σε κρίση παραφροσύνης! Διαψεύδει τo Αστεροσκοπείο για την ένταση των ανέμων

Λάδι στη φωτιά της οργής που κατακλύζει τον λαό για την ανικανότητα του κράτους-οπερέτας στην αντιμετώπιση των ολέθριων πυρκαγιών ρίχνουν η δημόσια επανεμφάνιση και οι εμπρηστικές δηλώσεις του Αδωνη Γεωργιάδη.

Επειτα από μια περίοδο αφωνίας ο υπουργός Ανάπτυξης, άνευ σημαντικών αρμοδιοτήτων, φαίνεται πως πήρε τοις μετρητοίς το αγανακτισμένο σχόλιο στελέχους του γνωστού «τουρκοκάναλου» που ζήτησε να σταματήσει η κυβερνητική αφωνία και ξαναβγήκε δειλά στο τηλεοπτικό μεϊντάνι. Σε τηλεοπτική συνέντευξή του χθες ίδρωσε και πάλι με κωμικό τρόπο τη φανέλα (αυτή που δεν έχει πρόβλημα να αλλάζει καταπώς φυσάει ο άνεμος…) για να βάλει στη θέση τους με τον γνωστό, πολιτικά αχρείο και αναιδή τρόπο του όσους καταγγέλλουν την κυβερνητική απάθεια μπροστά στην καταστροφή της χώρας. Μεταξύ άλλων γελοιοτήτων ισχυρίστηκε ότι «το Αστεροσκοπείο Αθηνών δεν διέψευσε τον Νίκο Χαρδαλιά για τα μποφόρ» διότι… κατά την ανύπαρκτη επιστημονική του κρίση «προφανώς ήταν πάρα πολύ μεγάλοι οι άνεμοι». Στην ανάλυσή του δε, κατά το «ξέρεις από βέσπα» του ανεπανάληπτου Βέγγου, δήλωσε ότι «ξέρει από πεύκα», υποστηρίζοντας ότι «οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν επί ημέρες τα έκαναν «πυρσούς».

Με τον γνωστό ιταμό του τρόπο που δεν στηρίζεται πουθενά, δήλωσε μάλιστα στη συνέχεια αναφερθείς στο μέτωπο της φωτιάς που ξέφυγε ακριβώς λόγω της ανυπαρξίας σχεδίου: «Αν κάποιος νομίζει ότι σβήνει εύκολα, ας πάει να το σβήσει».

Παριστάνοντας κουτοπόνηρα πως αγνοεί ότι στην περίπτωση της Εύβοιας αλλά και των άλλων περιοχών μιλάμε πλέον για καταστροφή εθνικών διαστάσεων, ο καιροσκόπος πολιτικός δήλωσε χωρίς φιλότιμο: «Δεν είναι οι πρώτες πυρκαγιές που ζούμε στην Ελλάδα. Δεν θυμάμαι καλοκαίρι χωρίς πυρκαγιές. Πρέπει να καταλάβουμε το μέτρο. Ναι, ήταν μεγάλη συμφορά, ναι, υπάρχουν ευθύνες, έχουμε ζητήσει συγγνώμη και οι ευθύνες θα αποδοθούν».

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν. Αλλά όταν του επισημάνθηκε (Μega) ότι τις καταγγελίες για την αποτυχημένη αντιμετώπιση των πυρκαγιών τις κάνουν οι ίδιοι οι κάτοικοι, επιχειρώντας ακόμα μία από τις μοναδικές του ευλύγιστες περιστροφές, υποστήριξε ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν δίκιο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα