Με ισχαιμικό επεισόδιο στο νοσοκομείο ο Νίκος Χαρδαλιάς

Η πύρινη λαίλαπα τον «λύγισε»!

Η μεγάλη πίεση του τελευταίου διαστήματος φαίνεται ότι λύγισε τον σκληρό υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος υπέστη χθες το απόγευμα ισχαιμικό επεισόδιο.

Η υγεία του υπουργού δεν εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς, οι οποίοι του τοποθέτησαν στεντ, αφού υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία. Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα παραμείνει στην Εντατική του «Αγία Ολγα» για τρεις ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χαρδαλιάς τις τελευταίες πέντε έξι μέρες ένιωθε πόνους στο στέρνο, αλλά δεν πήγε στον γιατρό, παρά το ιατρικό του ιστορικό. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και ενώ βρισκόταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, καθώς ήταν σε εξέλιξη οι φωτιές σε Κερατέα και Βίλια, ένιωσε πάλι πόνους και η οδηγία που πήρε τηλεφωνικά ήταν να μεταβεί στο νοσοκομείο άμεσα. Πήρε ένα υπογλώσσιο και συνεργάτες του τον μετέφεραν στο «Αγία Ολγα».

Ο 52χρονος Νίκος Χαρδαλιάς το τελευταίο δεκαήμερο βρισκόταν σε πολύ μεγάλη ένταση λόγω των πυρκαγιών, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε να κοιμηθεί επαρκώς πάνω από 10 ημέρες.

Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει την περασμένη Πέμπτη είχε εμφανιστεί πολύ κουρασμένος και συναισθηματικά φορτισμένος, ιδιαίτερα όταν αναφέρθηκε στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για να παραιτηθεί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον διοικητή της 1ης ΥΠΕ Αττικής Χαράλαμπο Πρίφη: «Περί την 14.30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο νοσοκομείο μας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε υποστεί και λίγα χρόνια πριν ισχαιμικό επεισόδιο. Την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα