ΜΚΟ ετοιμάζουν φιέστες για το καλωσόρισμα προσφύγων!

Πρωτεργάτες αυτοί που επιτέθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. επειδή μάζευε στοιχεία για «συναδέλφους» τους συνεργάτες δουλεμπόρων

Ζεσταίνουν τις μηχανές τους Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις εν όψει του νέου, αναμενόμενου μεταναστευτικού κύματος από το Αφγανιστάν προς την Ευρώπη, που σίγουρα θα ενσωματώσει και μεγάλο αριθμό ανθρώπων από άλλα μέρη του κόσμου που θέλουν να φτάσουν στη γηραιά ήπειρο.

Στο πλαίσιο αυτό, ετοιμάζουν ακόμη και «γλέντια» αφγανικής πατριδογνωσίας, προκειμένου να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη για το επόμενο διάστημα.

Έτσι, για σήμερα το απόγευμα, στη Μυτιλήνη, η ΜΚΟ «Συνύπαρξη» διαφημίζει εκδήλωση «με ομιλίες» για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν και «συναυλία με αφγανικά τραγούδια και μουσική». Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΜΚΟ, στηρίζει την εκδήλωση ως… «μικρό δείγμα αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο λαό του Αφγανιστάν και τους πρόσφυγες».

Προφανώς, αυτό το «μικρό δείγμα αλληλεγγύης» αποτελεί την πρόγευση για τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί από τις ΜΚΟ το επόμενο διάστημα, όταν θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν τα συναισθήματα του ελληνικού λαού προκειμένου να εξυπηρετήσουν την ατζέντα των «ανοιχτών συνόρων».

Επιθυμώντας με τα γνωστά επιχειρήματα του δικαιωματισμού να δυσχεράνουν τις προσπάθειες που αναμένεται να καταβάλουν τα Σώματα Ασφαλείας για να υπερασπιστούν τα σύνορα της χώρας μας και αφήνοντας φυσικά πάντοτε στο απυρόβλητο τον ρόλο της Τουρκίας.

Πρόκειται άλλωστε για την ίδια ΜΚΟ που, λίγες εβδομάδες πριν, καταφερόταν κατά της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού Σώματος, επειδή είχαν τολμήσει να μαζέψουν στοιχεία που οδήγησαν στη δημιουργία δικογραφίας κατά άλλων ΜΚΟ, οι οποίες δρούσαν ως συνεργάτες δουλεμπόρων στη Λέσβο. Αποκαλούσε μάλιστα τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας «πιθανούς υπόλογους για αδικήματα του Ελληνικού και Διεθνούς Δικαίου», προειδοποιώντας τους ότι «απολογίες του τύπου “εκτελούσα διαταγές” έχουν απορριφθεί σε ανάλογες περιπτώσεις». Εξαπέλυσε δηλαδή ευθείες απειλές κατά όσων έκαναν το καθήκον τους, προκειμένου να αφήσουν στο «απυρόβλητο» τη δράση αυτών που κατηγορούνται από το ελληνικό κράτος ότι βοηθούσαν στην παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών.

Φυσικά, η «Συνύπαρξη» δεν είναι η μοναδική ΜΚΟ που «προετοιμάζεται» για το νέο μεταναστευτικό τσουνάμι, καθώς πληθώρα οργανώσεων από όλη την Ευρώπη συνεχώς το τελευταίο διάστημα καλεί την Ε.Ε. «να ανοίξει τα σύνορά της» προκειμένου να τους υποδεχτεί. Ήδη έχουν ξεκινήσει διαφημιστικές εκστρατείες συγκέντρωσης χρημάτων, προκειμένου να ενισχύσουν την παρουσία τους «στο πεδίο», που φυσικά δεν αποκλείεται να είναι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Παρά το γεγονός ότι αρκετές κυβερνήσεις της Ε.Ε. έχουν ήδη ανακοινώσει αριθμούς μεταναστών που θα αποδεχθούν, οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις δείχνουν να προετοιμάζονται για ένα νέο 2015.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα