Εν ενεργεία πρωτοδίκης καταγγέλλει βιασμό από πρόεδρο Εφετών

Σοκάρουν και οι αναφορές για «πολιτικές πλάτες» στον δικαστικό

Γροθιά στο στομάχι είναι η καταγγελία μιας εν ενεργεία πρωτοδίκου, η οποία αναφέρει σε επιστολή της ότι έπεσε θύμα βιασμού από πρώην πρόεδρο Εφετών των διοικητικών δικαστηρίων και βασικό στέλεχος της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών!

Ξεδιπλώνοντας το κουβάρι της φρίκης, η πρωτοδίκης αναφέρει ότι οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις άρχισαν όταν εκείνη ήταν στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών στη Θεσσαλονίκη και ο δράστης διατελούσε μέλος της εξεταστικής επιτροπής του εισαγωγικού διαγωνισμού. Μετά την τοποθέτησή του στην ΑΕΠΠ, της ζητούσε επιτακτικά να του στείλει φωτογραφίες της με εσώρουχα, σε άσεμνες στάσεις, ενώ της είχε εκμυστηρευτεί επίσης ότι διατηρεί αρχείο με πορνογραφικό υλικό. Ωστόσο, η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει και την άτυχη γυναίκα να προβεί σε επίσημη καταγγελία ήταν η επιμονή του πρώην προέδρου Εφετών να της ζητάει τηλεφωνικά να του στείλει πορνογραφικό υλικό λίγο καιρό μάλιστα μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές που κατέκαψαν την Αττική! Σε εκείνο το τηλεφώνημα η πρωτοδίκης ισχυρίζεται ότι τον ρώτησε πώς μπορεί να συνεχίζει να την παρενοχλεί ενώ υπάρχουν πρόσφατες καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, με εκείνον να της απαντά με περίσσιο θράσος ότι δεν τον πειράζει κανείς:

«Συγκεκριμένα, έχει λάβει εγγυήσεις ισχυρής πολιτικής κάλυψης και συνιστά η παραμονή στη θέση του αντικείμενο συμφωνίας συγκεκριμένων υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών με το γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης» αναφέρει το θύμα στην καταγγελία του. Ακόμη πιο σοκαριστικές είναι οι περιγραφές της για τον βιασμό της, αδίκημα το οποίο δεν έχει ακόμη παραγραφεί. Οπως υποστηρίζει, ένα μεσημέρι, ενώ ήταν ακόμη στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, δέχτηκε πρόσκληση για γεύμα στην Εκάλη.

«Σε όλη τη διάρκεια του δείπνου ήταν πολύ αποθρασυμένος, επέμενε να μου βάζει να πίνω συνέχεια, με κοιτούσε σαν σεξουαλικό αρπακτικό, και στο τέλος ήρθε μόνος του και έκατσε κολλητά δίπλα μου. Μετά από λίγο παρακάλεσα να φύγουμε και βγαίνοντας μου ζήτησε να τον συνοδεύσω σε ένα ξενοδοχείο δίπλα» αναφέρει η πρωτοδίκης. Ωστόσο, ο ανώμαλος δικαστικός λειτουργός την έπεισε να τον ακολουθήσει, λέγοντάς της ότι απλώς θέλει να κουβεντιάσει μαζί της για τα οικογενειακά του προβλήματα. Εν συνεχεία, μπαίνοντας στο δωμάτιο, της επιτέθηκε σεξουαλικά! Μάλιστα, ενώ εκείνη προσπαθούσε να ξεφύγει, θύμωσε με την «γκρίνια» της, όπως χαρακτήρισε τις αρνήσεις και τα παρακάλια της να την αφήσει, καθώς «είχε λάβει χάπι σεξουαλικής διέγερσης και έληγε ο χρόνος ισχύος του»! Στο τέλος, την έσπρωξε και την πέταξε ανάσκελα στο κρεβάτι, όπου τη βίασε. Στην επιστολή της κάνει ακόμη λόγο για απόπειρες δωροδοκίας, εκβιάσεις και παρεμβάσεις στο δικαστικό έργο της από τον πρώην πρόεδρο Εφετών. 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα