Πήγαν όλοι στην ανα-βάπτιση Μπογδάνου

Ο βουλευτής έγινε νονός και πολλοί βουλευτές έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι

Μόνο απομονωμένος δεν φαίνεται εντός της Ν.Δ. ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και είχε αρκετές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Η μια από αυτές έγινε γνωστή από μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει τον κ. Μπογδάνο να πίνει καφέ με την πολιτεύτρια της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Το ραντεβού των δύο νέων πολιτικών, γνωστών για τις δεξιές τους απόψεις αλλά και αγαπημένων στόχων της Ακρας Αριστεράς, στη σκιά της υπόθεσης που προκάλεσε την «κίτρινη κάρτα» του Μαξίμου στον Κ. Μπογδάνο, έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον και δείχνει ότι ίσως υπάρχει ευρύτερος συντονισμός και ζυμώσεις από στελέχη που έχουν παρόμοια ρητορική, κυρίως στο Μεταναστευτικό, στα ζητήματα του δικαιωματισμού και τα εθνικά θέματα.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. πάντως πήγε στη Θεσσαλονίκη με άλλη αφορμή, αφού έγινε πρώτη φορά… νονός. Στο μυστήριο παραβρέθηκε πλήθος βουλευτών και αυτοδιοικητικών της βόρειας Ελλάδας, γεγονός που σχολιάστηκε. Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο υφυπουργός Εσωτερικών Σταύρος Καλαφάτης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος, ο βουλευτής Πιερίας Ξενοφών Μπαραλιάκος αλλά και ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης. Ως είθισται στους νονούς, όλοι οι προαναφερθέντες ευχήθηκαν στον κ. Μπογδάνο «πάντα άξιος»…

Ως προς την κυρία Λατινοπούλου, πολλές φορές οι θέσεις που διατυπώνει ταυτίζονται με αυτές του κ. Μπογδάνου, εξάλλου κι αυτή βρέθηκε στο μέσο μια παρόμοιας θύελλας πριν από λίγο καιρό. Η πολιτεύτρια της Θεσσαλονίκης είχε πάρει θέση υπέρ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στα πρόσφατα γεγονότα γράφοντας: «Συμφωνούμε όλοι πως η δημοσιοποίηση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο και ειδικά παιδιών είναι λάθος. Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι ελληνικής καταγωγής δείχνοντας το μαύρο μέλλον που έρχεται».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα