Βγήκε από το νοσοκομείο η Φώφη Γεννηματά και θα συνεχίσει τη θεραπεία στο σπίτι

«Είναι μαχήτρια, ξέρει να κοιτάζει κατάματα τον καρκίνο, να παλεύει και να κερδίζει» λένε οι συνεργάτες της

Με αξιοπρέπεια και γενναιότητα η Φώφη Γεννηματά δίνει τη μάχη απέναντι στην ασθένεια που έκανε και πάλι την εμφάνισή της ξαφνικά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Η θεραπεία της θα συνεχιστεί στο σπίτι της, μετά την έξοδο από το νοσοκομείο. Τα μηνύματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στη Χαριλάου Τρικούπη πληθαίνουν, καθότι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είναι μια πολιτικός χωρίς προσωπικές αντιπάθειες. «Η Γεννηματά είναι μαχήτρια, ξέρει να κοιτάζει κατάματα τον καρκίνο, να παλεύει και να κερδίζει» λένε οι συνεργάτες της συγκινημένοι. Οι εκδηλώσεις αυτές από κορυφαίους πολιτειακούς και πολιτικούς παράγοντες, αλλά και από απλούς ανθρώπους έφθαναν χθες κατά εκατοντάδες, αφότου έγινε γνωστή η νέα περιπέτεια της υγείας της, η οποία χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Η ίδια απάντησε ευγενικά στις τηλεφωνικές κλήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και των άλλων πολιτικών αρχηγών. Ευχαρίστησε όλους τους πολίτες που στέλνουν ευχές για γρήγορη ανάρρωση και υποσχέθηκε στους γιατρούς της ότι θα αφοσιωθεί στα θέματα της νοσηλείας της για όσο διάστημα χρειαστεί. Χθες το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, επιλέγοντας να μη γίνει αντιληπτός από τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονται έξω από τον «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλεύεται η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Την ίδια στιγμή, μήνυμα για ταχεία αποκατάσταση της υγείας της έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης. Αλλά και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος φρόντισε να εκφράσει τα θερμά του αισθήματα, διαμηνύοντας: «Φώφη, έχω σοκαριστεί. Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά περαστικά. Τα πολιτικά έχουν δευτερεύουσα και μικρή σημασία. Έχεις μεγάλη δύναμη και θα τα ξεπεράσεις όλα. Φιλιά. Β.Β.»

Με την κυρία Γεννηματά επικοινώνησε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, λέγοντας στη συνέχεια: «Είναι μαχήτρια και θα το ξεπεράσει».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα