Ι. Φιλιππάκης: Μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο

Η εφημερίδα μας από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της, αλλά και εγώ προσωπικά δεν έχουμε πάψει να είμαστε δέκτες επιθέσεων. Μεγάλων και μικρών. Ορατών και αοράτων. Επώνυμων και ανώνυμων. Επιχειρηματικών και προσωπικών. Οι περισσότερες είναι άγνωστες στους αναγνώστες μας. Ίσως ακόμα και στους εργαζομένους μας. Η έντιμη, πατριωτική και χριστιανική θέση της «δημοκρατίας» έχει κερδίσει την καρδιά των χιλιάδων αναγνωστών μας και έχει επιτύχει την αποδοχή από τη συντριπτική πλειονότητα των απλών και σκεπτόμενων Ελλήνων.

Δυστυχώς, όμως, ενοχλεί. Και, κάθε μέρα που περνά, ενοχλεί ολοένα περισσότερο. Ποιους; Μα, όσους επιβουλεύονται την ακεραιότητα της πατρίδας μας. Όσους ζουν και δραστηριοποιούνται εις βάρος των Ελλήνων. Όσους απομυζούν την εδώ και δεκαετίες πονεμένη ελληνική οικονομία. Όσους, είτε φανερά και με θράσος είτε κρυφά και ύπουλα, δεν επιθυμούν να υπάρχει μια ανεξάρτητη, πατριωτική φωνή στον Τύπο. Χαρακτηρισμοί, όπως «φασίστες», «ακροδεξιοί», «συριζαίοι». Επιθέσεις με γκαζάκια. Δημοσιεύματα με υβριστικό περιεχόμενο. Μηνύματα με απειλές. Εντολές αλλεπάλληλων καθ’ υπόδειξιν ελέγχων, όπως φανερώνει η σημερινή μας αποκάλυψη. Αποκλεισμοί από διαφημιστικά προγράμματα. Άρνηση τραπεζικών χρηματοδοτήσεων, και όχι μόνο.

Ακόμα και προσπάθειες ποινικής μας εμπλοκής με μυθιστορηματική τεκμηρίωση, όπως οι υποθέσεις της «λίστας Λαγκάρντ» και της Νovartis, όπου απολογούμεθα γιατί απλώς ξεσκεπάσαμε πρόσωπα και καταστάσεις. Στη δε τελευταία αυτή μεθόδευση, που τείνει να εξελιχθεί σε μια ξεδιάντροπη προσπάθεια φίμωσης, θα επανέλθουμε σύντομα.

Εναντίον μας, μια ανίερη συμμαχία από διεφθαρμένους πολιτικούς, επιχειρηματίες κρατικοδίαιτους και με ύποπτες δραστηριότητες, δημοσιογράφους-εκτελεστές συμβολαίων εξόντωσης, αλλά και κάποιους λίγους επίορκους δικαστικούς λειτουργούς-ανθρωπάκια. Όλοι αυτοί, με έναν σκοπό: Να μη συνεχίσουμε να υπάρχουμε! Να μη συνεχίσουμε να είμαστε ανεξάρτητοι! Να σιωπήσουμε! Τη δική μας απάντηση θα συνεχίσουν να τη λαμβάνουν κάθε μέρα από τα μέσα μας, που ανήκουν σε μια «ιερή συμμαχία ορθόδοξης πατριωτικής εντιμότητας». Θα πρέπει να καταλάβουν ότι όσο πιο σκληρά και αδίστακτα μας επιτίθενται τόσο πιο ακέραιη και αληθινή θα είναι η στάση μας. Θα πρέπει να ξέρουν ότι τους γνωρίζουμε και θα τους «φωτίζουμε» με κάθε ευκαιρία. Δεν μας πτοούν οι απειλές και οι ανήθικες επιθέσεις. Αντιθέτως, μας δυναμώνουν και μας δίνουν μεγαλύτερο κουράγιο να αντέχουμε!

Είμαστε και θα είμαστε εδώ!

Ι. Φιλιππάκης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα