Σε παραλήρημα ο Άδωνις, απειλεί τώρα τη Δικαιοσύνη!

Έχασε την ψυχραιμία του μετά την πρόταση του εισαγγελέα για ποινική δίωξη κατά του Φρουζή και προαναγγέλλει αγωγές!

Mε θράσος άνευ προηγουμένου ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε χθες πρωτοφανή επίθεση στη Δικαιοσύνη, δείχνοντας ότι μετά την εισαγγελική πρόταση για την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Κωνσταντίνου Φρουζή, μεταξύ άλλων, για δωροδοκία και πολιτικών προσώπων έχει χάσει την ψυχραιμία του και βρίσκεται σε ένα συνεχές παραλήρημα.
Παράλληλα επιχείρησε παρέμβαση στο έργο τη Δικαιοσύνης, καθώς όχι μόνο υποβάθμισε την εισαγγελική πρόταση, αλλά έσπευσε να αθωώσει προκαταβολικά και τον ίδιο τον Φρουζή.

«Έχω ήδη γράψει την αγωγή μου κατά της ελληνικής Δικαιοσύνης, θα είμαι ο πρώτος εν ενεργεία υπουργός κράτους-μέλους της Ε.Ε. που θα στραφεί κατά της Δικαιοσύνης της χώρας του. Το θεωρώ τεράστιο εξευτελισμό και για την ελληνική δημοκρατία και για την ελληνική Δικαιοσύνη, δεν μου μένει όμως άλλος τρόπος να αμυνθώ έναντι της πρωτοφανούς αδράνειας και ανικανότητας, διότι πέντε χρόνια η ελληνική Δικαιοσύνη δεν έχει καταφέρει να αποφανθεί εάν πρέπει να βάλει στο αρχείο την υπόθεση Αβραμόπουλου και Γεωργιάδη ή αν πρέπει να μας οδηγήσει σε κύρια ανάκριση» είπε στον ρ/σ Παραπολιτικά.

Ο κ. Γεωργιάδης προφανώς θεωρεί ότι η Δικαιοσύνη θα πρέπει να ακολουθήσει στη διερεύνηση του θέματος τους ρυθμούς που αυτός θέλει και κάνει θόρυβο εκτοξεύοντας πρωτοφανείς απειλές. Όμως, επειδή ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν λέει τίποτα στην τύχη, η υποκριτική του στάση αποδεικνύεται από την προσπάθειά του, πρώτον, να υποβαθμίσει την εισαγγελική πρόταση, και εμμέσως πλην σαφώς, να επηρεάσει τους δικαστές να μην τη λάβουν υπ’ όψιν τους και, δεύτερον, να αθωώσει προκαταβολικά και τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Φρουζή. Είπε συγκεκριμένα και χωρίς ίχνος συνείδησης ότι είναι υπουργός και όχι ο οποιοσδήποτε: «Θέλω να υπενθυμίσω ότι ο κ. Φρουζής έχει πάει για δύο παρόμοιες δίκες για άλλους γιατρούς και έχει αθωωθεί και πρωτοδίκως και εφεσιακώς, αλλά αυτό το αφήνω. Ο Φρουζής θα πάει στα δικαστήρια και θα αποδείξει την αθωότητά του, όπως εκείνος νομίζει. Αυτή είναι μια εισαγγελική πρόταση και η εισαγγελική πρόταση στον δυτικό κόσμο δεν είναι τεκμήριο ενοχής ποτέ, γιατί η δουλειά των εισαγγελέων είναι κατά βάση να κατηγορούν».

Εκτός όμως από αυτήν την απροκάλυπτη επίθεση αλλά και παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, ο Άδωνις Γεωργιάδης επικαλέστηκε και το ανθρώπινο δικαίωμά του στη Δικαιοσύνη, το οποίο -όπως είπε- καταπατείται απροκάλυπτα, «όχι μόνο για το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά και γιατί χθες και σήμερα πρέπει εγώ να υφίσταμαι έναν εκ νέου διασυρμό από το “Documento” και από τη “δημοκρατία” για τη Novartis, γιατί κάποιος εισαγγελέας έχει ασκήσει μία δίωξη στον κ. Φρουζή για δύο γιατρούς». Και μόνο αυτή η τελευταία φράση αποδεικνύει με καθαρό τρόπο ότι τον κ. Γεωργιάδη δεν τον ενοχλεί η καθυστέρηση, αλλά τον ενοχλούν οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για την υπόθεση και οι οποίες καταρρίπτουν το αφήγημά του περί «σκευωρίας», γι’ αυτό προτιμά να εμφανίζει τον εαυτό του ως «θύμα» των δημοσιογραφικών αποκαλύψεων και των πρωτοσέλιδων και ως «όμηρο» της Δικαιοσύνης. Εκανε, μάλιστα, και έκκληση στον ΣΥΡΙΖΑ να… υποστηρίξει το ανθρώπινο δικαίωμά του στη Δικαιοσύνη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα