Βρόμικα κόλπα από τον Ανδρέα Λοβέρδο!

Οργισμένη διάψευση τριών κορυφαίων ακαδημαϊκών για τη δήθεν υποστήριξή τους στον υποψήφιο για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Προτού καν στεγνώσει το μελάνι των… υπογραφών, τρεις κορυφαίοι πανεπιστημιακοί καθηγητές διαψεύδουν την πολυδιαφημισμένη στήριξή τους στον Ανδρέα Λοβέρδο. Πρόκειται για τον καθηγητή Χημείας του πανεπιστημίου του Κάλγκαρι στον Καναδά Γιάννη Ματσούκα, τον μηχανολόγο μηχανικό – αεροναυπηγό Γρηγόρη Βαλλιάνο και τον επίκουρο καθηγητή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου Χριστόφορο Σκαμνάκη.

Οι τρεις ακαδημαϊκοί εκφράζουν την οδυνηρή έκπληξή τους για το γεγονός ότι εμφανίστηκαν να συνυπογράφουν κείμενο στήριξης «100 Ακαδημαϊκών» προς τον υπόδικο υποψήφιο για την αρχηγία στο Κίνημα Αλλαγής Ανδρέα Λοβέρδο και ζητούν να σβηστεί το όνομά τους από τον σχετικό «κατάλογο προθύμων».

«Δεν θα ήθελα με κανέναν τρόπο να θέσω την οποιαδήποτε επιστημονική προσφορά μου στην παιδεία στην υπηρεσία μιας κομματικής υποψηφιότητας, όσο σημαντική κι αν είναι αυτή» δήλωσε ο πρώτος εξ αυτών, ενώ ο δεύτερος, προκαλώντας σοβαρά ερωτήματα για την αξιοπιστία της κίνησης που αποδεικνύεται φτηνό επικοινωνιακό πυροτέχνημα, ξεκαθάρισε παγερά ότι «ουδέποτε μου ζητήθηκε και ποτέ δεν έδωσα σε κανέναν τη συγκατάθεσή μου σε κείμενο υποστήριξης του ως άνω υποψηφίου».

Η ανακοίνωση, προ ημερών, της κίνησης υπό τον στομφώδη τίτλο «100 Καθηγητές υπέρ της υποψηφιότητας Λοβέρδου» προκάλεσε θυμηδία αλλά και σοβαρές επιφυλάξεις για το ακαδημαϊκό ποιόν εκπαιδευτικών στελεχών, τα οποία υποτίθεται πως μαθαίνουν γράμματα στα παιδιά μας, την ώρα που εμφανίζονται με κοινή δήλωση υπέρ του αενάως υπόδικου για πιθανή συμμετοχή στο σκάνδαλο της Novartis Ανδρέα Λοβέρδου.

Πρόκειται, όπως έγραψε η «δημοκρατία», στην πλειοψηφία τους για μεταφερόμενους εθελοντές παροχής υπογραφών από τα χρόνια του ψευδεπίγραφου σημιτικού «εκσυγχρονισμού», οι οποίοι στη συνέχεια μετακόμισαν στο Ποτάμι και πολιτικά μετεωρίζονται ανάμεσα στη Ν.Δ. και σε θνησιγενείς εκδοχές μιας αόριστα προοδευτικής πολιτικής με μηδέν λιπαρά. Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο βιαστικός Λοβέρδος υποπίπτει σε τέτοιου είδους παράπτωμα.

Στελέχη συνυποψηφίων του έχουν αναφέρει στη «δημοκρατία» ότι έχουν λάβει μηνύματα να στηρίξουν στις εσωκομματικές εκλογές τον υπόδικο τέως υπουργό…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα