11 χρόνια «Δημοκρατία»! Γιορτάζουμε με διαγωνισμό και δώρα για τους αναγνώστες

Η «δημοκρατία», με αφορμή την επέτειο των 11 ετών από την έκδοσή της, δρομολογεί την τακτικότερη επικοινωνία με τους αναγνώστες της και την ενεργότερη συμμετοχή τους, στο πλαίσιο της αμφίδρομης επικοινωνίας που είναι απαραίτητη για κάθε μέσο ενημέρωσης.

Επιθυμία μας είναι να ακουστούν η «φωνή» και η γνώμη καθενός ξεχωριστά, με σκοπό τη βελτίωση της εφημερίδας μας/σας, αλλά και την υιοθέτηση νέων ιδεών και προτάσεων.

Σε συνεργασία με την εταιρία δημοσκοπήσεων Realpolls σάς ζητούμε να σκανάρετε τον παρακάτω κωδικό QR και να απαντήσετε σε ορισμένες ερωτήσεις που σχετίζονται με τη «δημοκρατία» και το περιεχόμενό της. Με αυτή τη διαδικασία μπορείτε να υποβάλετε και τις προτάσεις σας. Εναλλακτικός τρόπος επικοινωνίας και συμμετοχής είναι μέσω της αποστολής email στο [email protected], με τη σημείωση «για την έρευνα γνώμης που αφορά τη “δημοκρατία”», και στη συνέχεια εμείς θα σας αποστείλουμε τις σχετικές ερωτήσεις. Σημειώνουμε ότι κανένα προσωπικό δεδομένο δεν θα δημοσιοποιηθεί.

Όσοι λάβουν μέρος στην έρευνα θα κερδίσουν πλούσια δώρα κατόπιν σχετικής κλήρωσης, τα οποία είναι:

• Δύο τριήμερα (2 διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο δωμάτιο Executive στο «ANEMOLIA Mountain Resort», στην Αράχοβα, αξίας 300 ευρώ έκαστο.

• Ένα set βαλίτσες Bartuggi, αξίας 300 ευρώ.

• Δύο δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ έκαστη, για το κατάστημα «Βιβλιοθήκη της Εστίας», Ομήρου 13, Αθήνα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα