Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Τράγκα

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η κηδεία του Γιώργου Τράγκα στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας, στην Κηφισιά, το πρωί της Πέμπτης. Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και άτομα του περιβάλλοντός του βρέθηκαν εκεί για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον πάντα μάχιμο Γιώργο Τράγκα, ο οποίος άφησε το στίγμα του στη δημοσιογραφία. Τραγική φιγούρα ήταν η συντετριμμένη σύζυγός του Μαρία Καρρά, που υποβασταζόταν, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι αποχαιρετά για πάντα τον άνθρωπό της.

Μάλιστα, τη στιγμή που το φέρετρο με τη σορό του αγαπημένου της βγήκε από την εκκλησία, ο κόσμος χειροκρότησε δυνατά φωνάζοντας «άξιος» και η Μαρία Καρρά ξέσπασε ακόμα μια φορά σε κλάματα, ενώ συγγενείς της την κρατούσαν από το χέρι, προσπαθώντας να της δώσουν δύναμη.

Συντετριμμένοι ήταν και οι δύο γιοι του Γιώργου Τράγκα, Γιάννης και Φρέντυ, ενώ το «παρών» έδωσαν στην κηδεία και οι δύο πρώην σύζυγοι του δημοσιογράφου. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας, που βρέθηκε, μεταξύ άλλων, στην τελετή, μίλησε για την κοινή πορεία τους.

«Με τον Γιώργο Τράγκα ξεκινήσαμε μαζί πριν από 50 χρόνια. Πίσω από το σκληρό του πρόσωπο κρυβόταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, μια τρυφερή ψυχή. Τον έχω δει να κλαίει και να παρατάει το ρεπορτάζ για να βοηθήσει ένα παιδί. “Εφυγε” άδικα» δήλωσε.

«Κυριάρχησε για 40 χρόνια σε ό,τι έκανε. Οι παρεμβάσεις του ήταν τόσο αποτελεσματικές γιατί έπιανε τον “σφυγμό” των ανθρώπων και της κοινωνίας μέχρι το τέλος. Αυτό πρέπει να θυμόμαστε και να καταλαβαίνουμε τι είναι η πραγματική δημοσιογραφία» επισήμανε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Επιθυμία της οικογένειας του Γιώργου Τράγκα ήταν αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου ή στο ΔΙΚΕΠΑΖ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα