Παυλάκης: Αμόρφωτος, πληρωμένος κονδυλοφόρος ο Πρετεντέρης

Σκληρή και πληρωμένη απάντηση έλαβε ο αρθρογράφος στα «ΝΕΑ» του Μαρινάκη, ο γνωστός Γιάννης Πρετεντέρης, από τον υπεύθυνο στον τομέα των ανοσοθεραπειών και των εμβολίων για τον καρκίνο του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργο Παυλάκη. Ο κ. Πρετεντέρης, στην αγωνιώδη προσπάθειά του να απαξιώσει όποιον έχει αντίθετη άποψη από το σύστημα του Μεγάρου Μαξίμου, έπιασε στην πένα του και τον κ. Παυλάκη, ο οποίος προειδοποίησε για τσουνάμι νεκρών από την επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον.

Στο άρθρο του στην εφημερίδα χρησιμοποίησε υβριστική και μειωτική γραφή. Μεταξύ άλλων, έγραψε: «Υπάρχει κάποιος κύριος που δηλώνει “ερευνητής από τις ΗΠΑ”. Υποθέτω ότι θα είναι. Αλλά αν είναι, τότε μιλάμε για τον πρώτο “ερευνητή από τις ΗΠΑ” που κάνει καριέρα σχεδόν αποκλειστικά στα ελληνικά μίντια. Σε σημείο που (αν υπολογίσουμε και τη διαφορά ώρας) αναρωτιέμαι πότε προλαβαίνει και ερευνά. Θα μου πείτε, δικό του θέμα. Ασφαλώς δικό του και των ΗΠΑ, που τον πληρώνουν. Εμάς μας περισσεύει».

Ο κ. Παυλάκης απάντησε με ανάρτησή του στο facebook, χαρακτηρίζοντας τον Πρετεντέρη αμόρφωτο, πληρωμένο κονδυλοφόρο: «Έτσι, για να τη σπάσω στον αμόρφωτο πληρωμένο κονδυλοφόρο που μου κάνει την τιμή να με παρακολουθεί, θα ξενυχτήσω σήμερα για να μιλήσω στις 10.30 το πρωί στον Σκάι στην εκπομπή του Καμπουράκη (μιλάμε για ατράνταχτα επιχειρήματα, αντάξια του κάθε πανάσχετου ψεκασμένου στόκου, που του δείχνουν το φεγγάρι και αυτός κοιτάει το δάχτυλο!)»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα