Κυβέρνηση και ειδικοί πήραν εμβολιασμένους στον λαιμό τους

Τους άφησαν έρμαια στην πανδημική έξαρση Οκτωβρίου – Νοεμβρίου, ενώ ήταν γνωστό πως τα αντισώματα από τα εμβόλια μειώνονταν μετά το τρίμηνο! «Ξύπνησαν» στις 3 Δεκεμβρίου, όταν το κακό είχε γίνει

Από τoν Βασίλη Γαλούπη

Σε πείσμα της σκόπιμης απόκρυψης κρίσιμων πληροφοριών για την πανδημία από το υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και τις Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας, η «κυριακάτικη δημοκρατία» συγκεντρώνει για πρώτη φορά και φέρνει στο φως όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για νοσηλείες, διασωληνώσεις και θανάτους, τόσο για τους ανεμβολίαστους όσο και για τους πλήρως εμβολιασμένους.

Το επίπονο αυτό εγχείρημα ρίχνει φως σε μέχρι τώρα άγνωστες πτυχές της πανδημίας για το «μαύρο» τρίμηνο της κατάρρευσης του ΕΣΥ. Τα στοιχεία αυτά είναι διαθέσιμα μόνο στο υπουργείο Υγείας, στον ΕΟΔΥ και τις Υγειονομικές Περιφέρειες, αλλά όχι και στους πολίτες.

Προτού προχωρήσουμε στην παρουσίαση των στοιχείων θα δώσουμε λεπτομέρειες για τον τρόπο που ενεργούν οι αρμόδιες πολιτικές και υγειονομικές Αρχές, ώστε να μην καταφέρνει κανείς να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα. Ιδού πώς δρουν:

■ 1η ΥΠΕ Αττικής: Δεν έχει δημοσιοποιήσει ποτέ κανένα στοιχείο για θανάτους εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

■ 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου: Επειτα από δημοσίευμα άλλου μέσου προ εβδομάδων για διασωληνώσεις – θανάτους, αφαίρεσε από το σάιτ της όλα τα στοιχεία.

■ 3η ΥΠΕ Μακεδονίας: Έως τις αρχές Δεκεμβρίου έδινε στοιχεία μόνο για νοσηλείες και διασωληνώσεις. Στη συνέχεια σταμάτησε.

■ 4η ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης: Δίνει σταθερά ακόμα και σήμερα στοιχεία για διασωληνώσεις και νοσηλείες.

■ 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας: Δεν δημοσιοποιεί κανένα στοιχείο για την πανδημία.

■ 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας: Αρχικά δημοσιοποιούσε και τους θανάτους, αλλά γρήγορα διέκοψε. Δημοσιοποιεί σποραδικά μόνο κάποια στοιχεία για νοσηλείες, διασωληνώσεις.

■ 7η ΥΠΕ Κρήτης: Μετά τον ντόρο που έγινε πρόσφατα στη Βουλή, διέγραψε από τον ιστότοπό της κάθε αναφορά σε στοιχεία για νοσηλείες, διασωληνώσεις και θανάτους εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων.

Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα συστηματικής απόκρυψης στοιχείων για τη δημόσια υγεία από τις περισσότερες Yγειονομικές Περιφέρειες, τον ΕΟΔΥ και, φυσικά, το υπουργείο Υγείας, προέκυψαν ολέθριες συνέπειες, κυρίως για τους εμβολιασμένους. Από το καλοκαίρι τα κυβερνητικά στελέχη, προσπαθώντας να πείσουν για περισσότερους εμβολιασμούς, έδωσαν την ψευδαίσθηση ότι οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν. Με επαναλαμβανόμενα και διχαστικά για τον λαό σλόγκαν περί πλήρους ελευθερίας και αχρείαστων μασκών ή για τείχη ανοσίας, που αποδείχθηκε ότι δεν θα μπορούσαν να χτιστούν ποτέ, και για τελευταία… μίλια της πανδημίας.

Αν, όμως, τα κυβερνητικά στελέχη και όργανα φρόντιζαν να ενημερώνουν σε καθημερινή βάση για την αύξηση των νοσηλειών και των θανάτων εμβολιασμένων από τις αρχές του φθινοπώρου, τότε οι πολίτες δεν θα ζούσαν παραπλανημένοι, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία τους. Θα φρόντιζαν να προστατεύονται περισσότερο μέχρι την ενισχυτική δόση.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι, παρά τη δραματική αύξηση νοσηλειών, διασωληνώσεων και θανάτων εμβολιασμένων τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, η κυβέρνηση και οι επιτροπές της… παρέμεναν προκλητικά άπραγες έως τις αρχές Δεκεμβρίου, προκειμένου να αποφασίσουν για την εσπευσμένη ενισχυτική δόση μετά το πέρας τριμήνου, όταν και μειώνονται τα αντισώματα.

Τα στοιχεία που φέρνουμε σήμερα στο φως επιβεβαιώνουν ότι το εμβόλιο προστατεύει σημαντικά από τις ΜΕΘ και τον θάνατο. Και αυτό δεν αμφισβητείται, αφού πράγματι οι ανεμβολίαστοι είναι περισσότερο εκτεθειμένοι.

Ταυτόχρονα, όμως, αποκαλύπτει και την κυβερνητική πλάνη περί θαυματουργού εμβολίου ως μοναδικού και αποκλειστικού όπλου προς τους εμβολιασμένους, με συνέπεια εκατομμύρια άνθρωποι να κυκλοφορούν επί μήνες δίχως να νιώθουν ότι χρειάζονται να τηρούν άλλα μέτρα προστασίας και με τα αντισώματά τους να έχουν μειωθεί. Η ίδια η κυβέρνηση, δηλαδή, με τις υπερβολές της, τις παλινωδίες και την κρυψίνοιά της «ακύρωσε» ένα μέρος από τα σημαντικά οφέλη των εμβολίων. Οι επί μήνες δηλώσεις από κυβερνητικά χείλη περί «πανδημίας ανεμβολίαστων», περί δήθεν μηδενικών πιθανοτήτων οι ανεμβολίαστοι να κολλήσουν, να νοσήσουν ή και να πεθάνουν αποδείχθηκαν άκρως επικίνδυνες.

Εξάλλου, το γεγονός ότι είτε δεν δόθηκαν καθόλου είτε εξαφανίστηκαν κρίσιμα στοιχεία για τις πραγματικές διαστάσεις της πανδημίας, δήθεν για να μην πληγεί το εμβολιαστικό πρόγραμμα, προκάλεσε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, με την ενίσχυση της δυσπιστίας, αλλά και των θεωριών συνωμοσίας.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα