Νέα κατάληψη στο Σύνταγμα ετοιμάζουν οι Πακιστανοί

Κίνδυνος να εμπλέξουν τη χώρα μας με τη διαδήλωση που ετοιμάζουν το Σάββατο έξω από την πρεσβεία της Ινδίας

Σε διεθνούς επιπέδου προβοκάτσια εξελίσσεται η οργάνωση εκ μέρους πακιστανικών οργανώσεων στη χώρα μας διαδήλωσης στην πλατεία Συντάγματος έξω από την πρεσβεία της Ινδίας στην Αθήνα το Σάββατο, σε μια σαφή προσπάθεια να εμπλακεί η χώρα μας στις διεκδικήσεις των ισλαμιστών του Πακιστάν κατά της εδαφικής ακεραιότητας της Ινδίας, με την οποία η ελληνική Πολιτεία χτίζει το τελευταίο διάστημα σχέσεις.

Όπως αποκάλυψε ο χρήστης του twitter Σταυροφόρος, αντιπροσωπίες πακιστανικών οργανώσεων από όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο σκοπεύουν να παρευρεθούν στη διαδήλωση που οργανώνει ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας «Η ενότητα» Τζαβέντ Ασλάμ, γνωστός και για τις σχέσεις του με οργανώσεις της Ακρας Αριστεράς. Ήταν ο ίδιος που με… ιδιαίτερη χαρά -προσπαθώντας προφανώς να κρατήσει τα πρωτεία της εκπροσώπησης των Πακιστανών στη χώρα και τη… χάρη του Ισλαμαμπάντ- ανακοίνωσε τη συμμετοχή Πακιστανών από τις άλλες οργανώσεις της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στην Ελλάδα ήρθαν ο Ζαχίντ Χασμί Σαχίμπ από τη Γαλλία, ο Αμπντούλ Σαφίκ Τζαράλ από την Ελβετία, η Λαμπνά Ελαχί Σαχέμπ από τη Δανία και ο Μαλίκ Κουσάλ Σαχίμπ από τη Σουηδία.

Το δε θράσος των διοργανωτών είναι τέτοιο, που σε βίντεο που δημοσιεύουν στο διαδίκτυο προκειμένου να κινητοποιήσουν τις μάζες των Πακιστανών που βρίσκονται στη χώρα μας να συμμετέχουν έχουν εκτός από την πακιστανική και την ελληνική σημαία. Κάτι που ο αναλυτής Ανδρέας Μουτζουρούλιας σχολίασε ως μια προφανή προσπάθεια να φανεί ότι οι Ελληνες στηρίζουν το Πακιστάν στο θέμα του Κασμίρ, με στόχο να βλαφτούν οι σχέσεις μας με την Ινδία.

Χαρακτηριστικό της προσπάθειας που γίνεται είναι ότι ακόμη στα κανάλια του Πακιστάν το θέμα παίζει στις πρώτες θέσεις της επικαιρότητας, με συνεχείς εκκλήσεις για τη συμμετοχή των Πακιστανών που βρίσκονται στη χώρα μας.

Είναι πλέον σαφές και στον πλέον αδαή ότι αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας δεν είναι κάτι το «απλό» ή το «τυχαίο», αλλά μια καλά οργανωμένη προσπάθεια αποσταθεροποίησης, αν μη τι άλλο, της εξωτερικής μας πολιτικής!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα