Σε απόγνωση: 30χρονη Ροδίτισσα κάνει απεργία πείνας έξω από τη ΔΕΗ

Σε απόγνωση έχουν οδηγήσει χιλιάδες πολίτες τον τελευταίο καιρό οι τσουχτεροί λογαριασμοί της ΔΕΗ, με κάποιους εξ αυτών να καταφεύγουν στην… απεργία πείνας, όπως η 30χρονη Λιάνα από τη Ρόδο!

Η νεαρή επιχειρηματίας, που διατηρεί μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, καλείται να πληρώσει ένα ποσό πολλαπλάσιο όσων πλήρωνε ως τώρα και, όταν διαμαρτυρήθηκε για το κόστος, οι αρμόδιοι της απάντησαν πως το πρόβλημα με τις τιμές της ενέργειας είναι γενικό στην Ελλάδα. «Νοικιάζω 10 δωμάτια σε εκπαιδευτικούς και φοιτητές με 10 ευρώ την ημέρα. Δεν μπορώ να αυξήσω την τιμή. Είμαι σε αδιέξοδο. Μου πρότειναν έναν διακανονισμό, αλλά με οδηγεί και πάλι σε αδιέξοδο. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, πού αλλού να απευθυνθώ» τόνισε η επιχειρηματίας μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Η 30χρονη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας μπροστά από το κτίριο της ΔΕΗ με το αυτοκίνητό της, στο οποίο έχει αναρτήσει και σχετικό πανό, χωρίς, όπως λέει, να δέχεται συμπαράσταση από άλλους πολίτες ή φορείς. Παράλληλα, ακόμη ένας ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας στο νησί μίλησε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης και εξέφρασε την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι έλαβε πριν από λίγες ημέρες λογαριασμό ρεύματος ύψους 3.800 ευρώ, ενώ έως τώρα πλήρωνε το πολύ 900 ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα οι αυξήσεις στο ρεύμα απασχολούν όλο και περισσότερους επαγγελματίες με μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίοι δηλώνουν ότι πλέον είναι σαν να πληρώνουν τριπλάσιο ενοίκιο και ζητούν από τα αρμόδια υπουργεία αύξηση στην επιδότηση του ρεύματος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα