Συνεπής ο Λαζαρίδης, δημοσιοποίησε το «πόθεν έσχες» του

Το «καλό παράδειγμα» αποφάσισε να δώσει για μία ακόμη φορά ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης, δημοσιοποιώντας τη δήλωση της περιουσιακής του κατάστασης, όπως άλλωστε είχε δεσμευτεί προεκλογικά υποσχόμενος ετήσια λογοδοσία του ενώπιον των πολιτών.

«Η διαφάνεια και η ειλικρίνεια είναι για μένα υψίστης σημασίας λέξεις, ειδικά όταν μιλάμε για δημόσια πρόσωπα και δη για πολιτικούς» δήλωσε σχετικά.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, «όπως κάνω κάθε χρόνο, από το 2019 έως σήμερα, έτσι και φέτος δίνω στη δημοσιότητα τη δήλωση “πόθεν έσχες” μου. Στόχος μου, να γνωρίζουν με σαφήνεια όλοι οι πολίτες με τι μπήκα και πώς συνεχίζω να πορεύομαι στην πολιτική» συνέχισε.

Όπως τονίζει ο κ. Λαζαρίδης, η συγκεκριμένη κίνηση, η οποία γίνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, αποτελεί μέρος της προσπάθειάς του να αλλάξει κάποια πράγματα στην πολιτική αντί να τον αλλάξει η πολιτική, καθώς επιμένει να πιστεύει στην ανάγκη να αποκατασταθεί η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε πολίτες και πολιτικούς.

Η δήλωση «πόθεν έσχες» του κ. Λαζαρίδη είναι αναρτημένη στην προσωπική του ιστοσελίδα, την οποία μπορεί ο κάθε πολίτης να επισκεφθεί. Το ερώτημα, βέβαια, που προκύπτει είναι πόσοι άλλοι βουλευτές όλων των κομμάτων, αλλά και υπουργοί είναι διατεθειμένοι να προβούν σε ανάλογη κίνηση, έτσι ώστε οι πολίτες να μπορούν να διαπιστώσουν και τα δικά τους πεπραγμένα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα