Θράσος Θεοδωρικάκου για την εισβολή του Ισλαμιστή στον ναό

Αντί απολογίας επιχείρησε να δρέψει δάφνες για τη σύλληψη του ισλαμιστή με καθυστέρηση έξι ημερών

Με απίστευτο θράσος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επιχείρησε να δρέψει δάφνες για τη σύλληψη του γενειοφόρου μουσουλμάνου που εισέβαλε στον Αγιο Παντελεήμονα, πέντε ολόκληρες ημέρες μετά το περιστατικό και αφού η «δημοκρατία» είχε αναδείξει το θέμα που στη συνέχεια απέκτησε διαστάσεις σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αντί, λοιπόν, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να απολογηθεί για την καθυστέρηση, για την έλλειψη αστυνόμευσης που επιτρέπει να λαμβάνουν χώρα τέτοιου είδους περιστατικά, να δεσμευτεί ότι θα είναι ο ίδιος τις επόμενες ημέρες στον πολύπαθο Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα, για να καθησυχάσει τους κατοίκους της περιοχής ή οτιδήποτε άλλο, επιχείρησε να μας πείσει ότι «όλα είναι καλά».

Αντί να δηλώσει ότι θα ενισχυθεί έτι περαιτέρω το καθημαγμένο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, του οποίου οι λιγοστοί αστυνομικοί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες γκέτο που έχει δημιουργήσει η συνεχής αποθήκευση πληθυσμών που προέρχονται από την Ασία και την Αφρική, προσπάθησε να μας δείξει την «αποτελεσματικότητά» του, παρότι χρειάστηκε να γίνει πρώτα μείζον θέμα.

Έτι περαιτέρω εξέθεσε τον Τάκη Θεοδωρικάκο και ο ανεξάρτητος βουλευτής της Α’ Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος, απαντώντας στην ανάρτηση του υπουργού, σημείωσε ότι ο συγκεκριμένος τύπος, τον οποίο οδήγησαν έξω από την ιερό ναό οι ψάλτες που είχαν την ψυχραιμία να επέμβουν, είχε αφεθεί ελεύθερος αρχικά από τους αστυνομικούς, οι οποίοι, από ό,τι φαίνεται, θεώρησαν ως έλασσον το ζήτημα.

Συγκεκριμένα σημείωσε ο κ. Μπογδάνος: «Το περιστατικό συνέβη σε εκδήλωση ψαλτών την προηγούμενη Παρασκευή και ο “Αραβας” δεν συνελήφθη τότε. Το ξέρω γιατί ήμουν καλεσμένος. Τον άφησαν ελεύθερο. Ο δράστης συνελήφθη σήμερα, έξι μέρες μετά, κατόπιν εορτής και ειδικής κινητοποίησης διότι έγινε θέμα. Αυτή είναι η αλήθεια».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πάντως, αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν καυστικά την είδηση της σύλληψης πέντε ολόκληρες ημέρες μετά, αναρωτώμενοι τι θα είχε συμβεί εάν ένας Ελληνας είχε μπουκάρει σε κάποιο τζαμί για να βγάλει… λόγο και εάν θα του είχαν προσάψει κατηγορίες για ρατσισμό και όλα τα υπόλοιπα σχετικά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα