Η Μαρέβα στον Επιτάφιο με ενδυμασία… πικνίκ

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει αρνητικά το πρωθυπουργικό ζεύγος, το οποίο δεν χάνει ευκαιρία, ακόμη και αυτές τις ιερές ημέρες, να προκαλεί την κοινωνία.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με την εντελώς ανάρμοστη και άκρως αντιθεσμική περιβολή της στον Επιτάφιο -η οποία μάλλον άρμοζε περισσότερο σε μια βόλτα στα Εξάρχεια-, που αποτελεί προσβολή στο θρησκευτικό αίσθημα των απανταχού χριστιανών.

Συγκεκριμένα, το ζεύγος βρέθηκε στην Κρήτη για το Πάσχα και παραβρέθηκε στην ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στο Μεϊντάνι Χαλέπας, μαζί με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Κώστα Μπακογιάννη. Μόνο που η εμφάνιση της «αντικομφορμίστριας» Μαρέβας Γκραμπόφσκι ήταν εκείνη που μονοπώλησε το ενδιαφέρον, καθώς εμφανίστηκε με ένα καθημερινό σύνολο, εντελώς ακατάλληλο για την περίσταση.

Συγκεκριμένα, φόρεσε γκρι t-shirt με δερμάτινο, φαρδύ… εκδρομικό παντελόνι και αθλητικά παπούτσια. Η προκλητική της αμφίεση κατά την ακολουθία του επιτάφιου θρήνου δεν συνάδει με το ήθος και το κοινό αίσθημα των Ελλήνων, τα οποία ο σύζυγός της υποτίθεται πως εκπροσωπεί. Σημειωτέον πως δεκάδες φορές βουλευτές της Ν.Δ. έχουν σχολιάσει αρνητικά -και δικαίως- συναδέλφους τους από άλλα κόμματα, κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΜέΡΑ25, εντός της Βουλής, λόγω του ανάρμοστου ντυσίματός τους…

Πάντως, το Πάσχα στα Χανιά που απόλαυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την οικογένειά του έδωσε πολλή τροφή για σχόλια, μια και ο πρωθυπουργός επέλεξε να προβάλει -και αυτές- τις διακοπές του. Την ημέρα του Πάσχα, συγκεκριμένα, ανήρτησε οικογενειακή φωτογραφία από τους «τάφους των Βενιζέλων» αγκαλιά με τη σύζυγό του και τον γιο τους Κωνσταντίνο. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Κρήτης, ο πρωθυπουργός πήγε μαζί με τον γιο του για… σκι στον Μυγερό, στον Ψηλορείτη, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε και το πασχαλινό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ισχυρίστηκε πως «ενωμένοι ξεπεράσαμε τις εθνικές προκλήσεις, την πανδημία και όλες τις περιπέτειες που προηγήθηκαν», την ώρα που δεκάδες άνθρωποι εξακολουθούν να χάνονται καθημερινά από τον κορονοϊό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα