Βρόμικη αλλαγή ατζέντας από το Μαξίμου!

Καλοσχεδιασμένα χτυπήματα από φιλικά ΜΜΕ σε όσους αντιδρούν και δεν αρέσκονται να λιβανίζουν τον Μητσοτάκη

Επικοινωνιακή αντεπίθεση και επιχείρηση αλλαγής ατζέντας από τα ΜΜΕ του συστήματος Μαξίμου. Εφτασαν σε τέτοιο σημείο, ώστε να φέρουν τέσσερις μήνες νωρίτερα τη μαύρη επέτειο της τραγωδίας στο Μάτι, προκειμένου να χτυπήσουν όσους αντιδρούν στη δυστοπική πραγματικότητα που μας έχουν επιβάλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και όσοι τη συνεπικουρούν.

Καλά σχεδιασμένη η άθλια επίθεση σε όσους αντιδρούν, είτε αυτοί είναι εφημερίδες είτε κόμματα ή προσωπικότητες που δεν αρέσκονται να λιβανίζουν τον ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου. Ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης, στο δελτίο του Σκάι, όπου παρουσίασαν ρεπορτάζ για τα τέσσερα χρόνια από την τραγωδία στο Μάτι. Περιττό να γραφτεί οτιδήποτε άλλο για τη σπουδή τους να κάνουν αφιέρωμα στα τέσσερα χρόνια από την τραγωδία τον Μάιο, αντί για τον Ιούλιο.

Σειρά είχε χθες το πρωί η Marfin, μια άλλη τραγωδία, που επί 12 χρόνια είναι ανοιχτή πληγή για την ελληνική κοινωνία και την εκμεταλλεύονται κατά πώς τους βολεύει οι υπηρέτες του συστήματος. Εφημερίδα συμφερόντων του Μαρινάκη, τα «ΝΕΑ», είχε πρωτοσέλιδο για τους νεκρούς της Marfin, κάνοντας λόγο για δικαιοσύνη, για φακέλους χαμένους, σε μια προσπάθεια να επαναφέρει μια θεωρία συνωμοσίας. Να θυμίσουμε ότι τα ίδια ΜΜΕ, από το 2020, έγραφαν ότι ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, είχε φτάσει κοντά στο να βρει και τους φυσικούς αυτουργούς.

Άλλη ειδησεογραφική ιστοσελίδα, η i-efimerida, η οποία είναι πρωταθλήτρια στην απορρόφηση πόρων από τη «λίστα Πέτσα», έκανε «σημαία» την προκλητική ανάσυρση της μήνυσης Βγενόπουλου κατά της Βασιλικής Θάνου από τη νέα Οικονομική Εισαγγελία. Είχε την είδηση, μάλιστα, πριν καν ενημερωθούν οι συνήγοροι της Θάνου. Επίσης τυχαία, αυτή η είδηση «έσκασε» τέσσερις ημέρες πριν εκδικαστεί η μήνυση της Θάνου κατά του ιστοτόπου i-efimerida για προσβολές και συκοφαντίες σε βάρος της.

Φυσικά, από τον σχεδιασμό δεν θα μπορούσε να λείπει το «χτύπημα» στη «δημοκρατία», οπότε το σύστημα των «εντεταλμένων λιβανιστηριών» προώθησε με μεγάλη χαρά στην επικαιρότητα μια εκτός τόπου και χρόνου ανακοίνωση του Σάμπυ Μιωνή, η οποία στρέφεται κατά της εφημερίδας και του εκδότη της. Τέτοιος πανικός;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα