Γλυκιά ζωή για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και το σύντροφό της

Ταξιδάκι 7 ημερών στο εξωτικό Βιετνάμ

Μέχρι και την τελευταία στιγμή, όπως πληροφορείται η στήλη, επιθυμούσε να περιληφθεί στην κυβερνητική αποστολή η οποία μεταβαίνει στην Ουάσινγκτον για τη συνάντηση με τον πρόεδρο Μπάιντεν ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Όμως, με βάση τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν πέταξε για την Ουάσινγκτον μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και τον υφυπουργό αρμόδιο για την Οικονομική Διπλωματία Κώστα Φραγκογιάννη.

Του εξηγήθηκε ότι είχε μεταβεί πολύ πρόσφατα στην Αμερική, όπου και χτύπησε το καμπανάκι στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, και του υπενθύμισαν ότι είχε μεταβεί και στο Αμπου Ντάμπι και πως έχει καιρό να κάνει άλλα ταξίδια. Ο υπουργός το πάλεψε, πάντως, μέχρι την τελευταία στιγμή, γι’ αυτό και την Παρασκευή το βράδυ εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό δελτίο μεγάλου σταθμού προκειμένου να αποθεώσει με σχόλιά του τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κύριος Αδωνις, τελικά, δεν φαίνεται ότι κατάφερε να ταξιδέψει, ωστόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρήκε την ευκαιρία για ακόμα μία ωραία απόδραση. Επιβιβάστηκε σε ένα από τα δύο κυβερνητικά αεροσκάφη και αναχώρησε για μακρινό ταξίδι στο Βιετνάμ, όπου θα παραμείνει μαζί με τον σύντροφό της για επτά ημέρες. Καλή διασκέδαση, Πρόεδρε.

Με την ευκαιρία: Επειδή η συνέντευξη της Προέδρου στην ΕΡΤ δεν έσπασε ταμεία, αλλά κινήθηκε σε τηλεθέαση Σιβηρίας, της τάξεως του ενός τοις 100, χθες το απόγευμα προβλήθηκε εκ νέου στη δημόσια τηλεόραση. Ευχόμεθα να είχε καλύτερη τύχη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα