Ενώ ο κόσμος καίγεται… ο Μητσοτάκης πήγε να δει αγώνα NBA

Με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο στο… ΝΒΑ!

Κάνοντας πράξη ο ίδιος τη συμβουλή που έδωσε την περασμένη Πέμπτη σε φοιτητές και νέους εργαζομένους ότι δεν έχει σημασία πόσα λεφτά βγάζεις αλλά να βλέπεις τη ζωή σφαιρικά και ολιστικά, ο πρωθυπουργός, μόλις τέσσερις μέρες μετά την επιστροφή του από την Ουάσινγκτον, πήρε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και ξαναπέταξε για τη Βοστόνη, όπoυ μίλησε στους αποφοίτους του Boston College.

Όμως δεν έχασε την ευκαιρία (αν και κάποιοι λένε ότι κυρίως γι’ αυτό πήγε στη Βοστόνη) να παρακολουθήσει και το παιχνίδι του ΝΒΑ των Μπόστον Σέλτικς με τους Μαϊάμι Χιτ (102-82) από την τρίτη σειρά του TD Garden, όπου τα εισιτήρια κοστίζουν μερικές χιλιάδες δολάρια, δίπλα στους Κάνιγχαμ, Στιούαρτ και Χέις των Ντιτρόιτ Πίστονς, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Φορούσε καπελάκι και είχε δίπλα του και τη σύζυγό του.

Μια ιδιωτική επίσκεψη, για την οποία χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, ως μη όφειλε, και την οποία έκανε όπως ο ίδιος είπε στην ομιλία του… για να μην απογοητεύσει τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο του Κωνσταντίνο, που αποφοίτησαν από το συγκεκριμένο κολέγιο. Ολα αυτά βέβαια με έξοδα των φορολογουμένων και τα οποία καλό θα ήταν η κυβέρνηση να δώσει στη δημοσιότητα. Ο ίδιος βέβαια θεωρεί ότι το δεύτερο αυτό ταξίδι του ήταν μια εξαντλητική επιλογή, όπως είπε στην ομιλία του (έκανε θυσία ο άνθρωπος, δηλαδή).

«Τι θα έπρεπε να κάνω στο ενδιάμεσο της επίσκεψής μου μεταξύ DC (Ουάσινγκτον) και BC (Boston College); Η απλούστερη απάντηση θα ήταν να μείνω στην Αμερική εννέα ολόκληρες μέρες, ίσως επισκεπτόμενος κάποιες από τις δυναμικές ελληνικές κοινότητες των Ηνωμένων Πολιτειών» είπε και πρόσθεσε ως… υπεύθυνος ηγέτης: «Αλλά με τον πόλεμο να μαίνεται 500 μίλια από τα σύνορα της Ελλάδας, δεν υπήρχε περίπτωση να λείψω από την πατρίδα μου για τόσο μεγάλο διάστημα. Η επόμενη -αλλά πιο εξαντλητική επιλογή- ήταν να κάνω τέσσερα υπερατλαντικά αεροπορικά ταξίδια κατά τη διάρκεια αυτών των εννέα ημερών…»

Σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος Hellenic Air Force 352B απογειώθηκε την Κυριακή στις 11.45 από την Ελευσίνα και προσγειώθηκε στη Βοστόνη έπειτα από 9 ώρες και 38 λεπτά. Την Τρίτη στις 6.35 ώρα Ελλάδος αναχώρησε με προορισμό την Ελβετία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα