Θα ερωτηθεί ο Ρουμπάτης για τους κοριούς του Μιωνή;

Θα ρωτήσει, άραγε, η πλειοψηφία τον Γιάννη Ρουμπάτη για τους κοριούς του Σάμπυ Μιωνή, ο οποίος κατέγραφε τόσο στην Κύπρο όσο και μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου τον Νίκο Παππά, με τις συνομιλίες να εμπλέκουν και τον ίδιο τον τότε επικεφαλής της ΕΥΠ;

Ο πρώην διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών περνά σήμερα το πρωί το κατώφλι της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, κατόπιν αιτήματος της Νέας Δημοκρατίας. Το ζήτημα είναι αν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος τολμήσουν ή όχι να ρωτήσουν τον κ. Ρουμπάτη για τις περιβόητες κασέτες του Ισραηλινού επιχειρηματία, στις οποίες ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς ακούγεται να αποκαλεί τον τότε τιμονιέρη της ΕΥΠ «δολοφόνο με αγγελικό πρόσωπο», λέγοντας ανάμεσα στα άλλα στον συνομιλητή του «δεν ξέρεις τι μας έχει δώσει».

Στις ίδιες κασέτες ακούγεται ο Μιωνής να εξηγεί στον τότε υπουργό ότι ο Γιάννης Ρουμπάτης τον είχε ενημερώσει πως ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δεν θέλει τη βελτίωση των σχέσεων της Ελλάδας με το Ισραήλ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα