Νέο κόμμα Μπογδάνου – Λατινοπούλου με όνομα «Πατρίδα»

Στην ίδρυση νέου κόμματος με το όνομα ΠΑΤΡΙΔΑ (Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής) προχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Η αναμενόμενη κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου -που ήλθε μετά τη ρήξη του με τους Φαήλο Κρανιδιώτη και Θάνο Τζήμερo– έγινε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία, από ό,τι φαίνεται, θα… επενδύσει.

Ο εκλεγμένος με τη Νέα Δημοκρατία βουλευτής, ο οποίος διεγράφη λόγω… αντικομμουνισμού, είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την κίνησή του, στην οποία κομβικό ρόλο αναμένεται να έχει και η επίσης διαγραμμένη -για λόγους πολιτικής ορθότητας- από τη Νέα Δημοκρατία πολιτεύτρια της Α’ Θεσσαλονίκης Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Στην ανακοίνωση του νέου κόμματος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος γράφει τα εξής: «Από σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων η ΠΑΤΡΙΔΑ έχει φωνή. Οι αρχές μας ξεκάθαρες: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία. Δεν συμβιβαζόμαστε. Μόνο αγωνιζόμαστε. Με σθένος και πίστη. Μαζί. Για την Ελλάδα και για το μέλλον των παιδιών μας».

Στην ιστοσελίδα του κόμματος που ήδη λειτουργεί, στο www. Patrida.net, υπάρχουν οι θέσεις του νέου κόμματος για πληθώρα ζητημάτων, μεταξύ των οποίων το Δημογραφικό, το Λαθρομεταναστευτικό αλλά και η ναυτιλία.

Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν σταδιακά και τα πρόσωπα που, πέραν του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Αφροδίτης Λατινοπούλου, θα στελεχώσουν τον πολιτικό του σχηματισμό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα