Πολιτικό παρατράγουδο ο Ανδρέας Λοβέρδος

Απηύθυνε εμετικές κολακείες στον Άδωνι αποκαλώντας τον… μικρό του αδελφό

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μετεωρίζεται εδώ και καιρό στο μεταίχμιο της πολιτικής ανυποληψίας και της προσωπικής γραφικότητας. Τελευταία, όμως, δείχνει ότι έχει αρχίσει να παίρνει τις «στροφές» περισσότερο… ανοιχτά απ’ ό,τι συνήθως. Ο (οριστικά) τέως υπουργός φαίνεται πως ζήλεψε τη δόξα του Άδωνη Γεωργιάδη, τον οποίον -όπως έχει εξομολογηθεί- θεωρεί «μικρό αδερφό του», και αποφάσισε να πατήσει στα χνάρια του. Μόνο που ο Άδωνις είναι εξοικειωμένος με τον αυτοεξευτελισμό…

Αυτό το γήπεδο δεν είναι για πολλούς συμπαίκτες. Κατρακυλώντας στο ολισθηρό έδαφος της ευτέλειας και σε δρόμους που άλλοτε έμοιαζαν στρωμένοι με δάφνες για να υποδεχθούν το μεγαλείο του, ο Λοβέρδος, που ζει τώρα τη στυφή ματαίωση όλων των προσδοκιών του, αποφάσισε να πάρει το παιχνίδι απάνω του! «Έχω τις ικανότητες να γίνω πρωθυπουργός και το μπορώ» δήλωσε χθες, ξαφνιάζοντας το πανελλήνιο με την αποφασιστικότητά του. Δεν τον προκάλεσε κανείς ώστε να προβεί σε αυτό το διάβημα. Διάλεξε, όμως, προσεκτικά, όπως φαίνεται, τον χρόνο και τον τόπο για να εκτεθεί στη συλλογική χλεύη: Το πρωινάδικο της Κατερίνας Καινούργιου στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Με τον συνήθη ανάλαφρο τρόπο -δεν το λέμε επικριτικά, τη δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι…- που αντιμετωπίζουν όλα τα «παρατράγουδα» που βγαίνουν και εκτίθενται σε δημόσια θέα με τη θέλησή τους, οι συντελεστές της εκπομπής άκουσαν τον Λοβέρδο να δηλώνει με αυτοβαρυσήμαντη βεβαιότητα ότι μπορεί να κρατήσει στα στιβαρά χέρια του το τιμόνι της χώρας!

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, επεκτείνοντας την αυτογελοιοποίηση σε νέες περιοχές, να απευθύνει απωθητικές κολακείες (ο λαός το λέει απλά «γλείψιμο»…) στον Αδωνι, εκθειάζοντας τις αντοχές του και τη σωματική του ρώμη. «Αμα δεν ξέρετε τον Γεωργιάδη, δεν μπορείτε να καταλάβετε. Είναι πολύ δυνατός, κάνει 2.000 push ups (οι… κάμψεις που λέγαμε στον Στρατό). Είναι ασυγκράτητος έχει τόση ενέργεια, που έπεσε σε μια κολόνα (δυστυχώς, δεν μας ενημέρωσε για την τύχη της δύσμοιρης κολόνας ούτε κάθε πόσο πέφτει για κάμψεις ο Γεωργιάδης…)».

Ο Λοβέρδος δήλωσε λάτρης του ελληνικού κινηματογράφου, αποκαλύπτοντας ότι «ακόμα και στις ομιλίες μου στη Βουλή έχω χρησιμοποιήσει ατάκες» από παλιές ταινίες. Όσο για τη μουσική, δήλωσε πως «ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι ο ήρωάς μου. Είχαμε πει να κάνουμε μία συνάντηση, αλλά δεν την κάναμε. Είπαμε να την κάνουμε σε έναν χρόνο, πέντε μήνες. Νόμιζα ότι θα ζει για πάντα. Κάναμε πολλές φορές συζητήσεις και μου είχε πει “θα ήθελα να σε έχω γιο”. Μου έμεινε ο αγαπησιάρικος λόγος του γιατί δεν ήταν γλυκός, ήταν μάγκας ο Τόλης. Είδα να τον ερμηνεύει η Δήμητρα Σταθοπούλου, να την προσέξετε. Μου αρέσει και η Μαρία Κορέλλι».

Όπως, μάλιστα, συμβαίνει και με τον… τενίστα Γεωργιάδη, αυτός αποκάλυψε ότι το ‘χει ρίξει στα τύμπανα (ντραμς). «Πριν από τρεις μήνες άρχισα μαθήματα ντραμς. Γεμίζω ορισμένες ώρες της εβδομάδας με κάτι εκτονωτικό. Ασχολούμαι με τη μουσική, δεν το κάνω πρώτη φορά στη ζωή μου» δήλωσε με τη… σεμνότητα που τον διακρίνει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα