«Γιούχαραν» την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Πολυτεχνείο

Με επίσκεψη-εξπρές, για να… βγάλει την υποχρέωση, αποφάσισε να συμμετέχει στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η επιλογή της να μεταβεί στον χώρο του Πολυτεχνείου νωρίς το πρωί της Πέμπτης -συγκεκριμένα στις 8.40- δεν ήταν αρκετή για να «γλιτώσει», όπως αποδείχθηκε, καθώς οι γενικευμένες αποδοκιμασίες δημιούργησαν ένα πολύ βαρύ κλίμα για την Πρόεδρο. Βλέποντας την κατάσταση που επικρατούσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στα βιαστικά, θέλοντας προφανώς να αποφύγει τυχόν χειρότερα που θα της τσαλάκωναν το προφίλ της «προοδευτικής πολιτικού» το οποίο θέλει η ίδια να προβάλλει.

Αφού στάθηκε για λίγο μπροστά από την κεφαλή του Πολυτεχνείου, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αποχώρησε από τον χώρο χωρίς να κάνει δηλώσεις. Σε δήλωσή της μετά την κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο και με την ασφάλεια της απόστασης από τον χώρο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε: «Η εξέγερση του Πολυτεχνείου υπήρξε η αρχή του τέλους για την επτάχρονη δικτατορία και θεμέλιο της Μεταπολίτευσης». Συνέχισε δε λέγοντας ότι αυτή η εξέγερση «συμβολίζει την πολιτική ελευθερία και μας υπενθυμίζει ότι ο αγώνας για τη δημοκρατία είναι διαρκής και απαιτητικός».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα