Είναι εσωτερικό ξεκαθάρισμα της οικογένειας;

Τα δεδομένα είναι δύο: Το Μαξίμου είναι ενοχλημένο από τον περιφερειάρχη κύριο Σπανό (κεντρική φωτό) από τις πυρκαγιές της Εύβοιας και κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει. Ο Σπανός είναι φίλος της οικογένειας Μπακογιάννη (ο πατέρας του). Ο Θέμης Χειμάρας ήξερε από δημοσκοπήσεις ότι είναι χαμηλά στις μετρήσεις, τέταρτος, και δεν εκλέγεται στις προσεχείς εκλογές.

Λέγεται ότι το Μαξίμου έβλεπε με συμπάθεια την υποψηφιότητά του για περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος με το χρίσμα της Ν.Δ. Κάποιοι όμως, όχι. Γρήγορα τα νέα για τον κ. Χειμάρα ταξίδεψαν στον Χανιώτη Παύλο Πολάκη (φωτό).

Παύλος Πολάκης

Ωχ ωχ και αμάν αμάν 2: Ζητά να γίνει έρευνα στο κινητό της, προκειμένου να διαπιστωθεί αν παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ, η τέως εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη (φωτό). Η αίσθηση που υπάρχει από το 2019 είναι ότι είτε μέσω του κακόβουλου λογισμικού είτε μέσω ΕΥΠ τα παιδιά κρυφάκουγαν. Αν τυχόν αυτό πιστοποιηθεί, μπορεί να ξανανοίξει και ο φάκελος Novartis. Διότι γι’ αυτό την παρακολουθούσαν. Για να προλαβαίνουν τις κινήσεις της.

Ελένη Τουλουπάκη

Δύο διαγραφές βουλευτών από τις τάξεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (Πάτσης, Μπογδάνος) (φωτό), μία παραίτηση χθες (Χειμάρας), μία προσωρινή διαγραφή ευρωβουλευτού (Μαρία Σπυράκη) και μία οριστική διαγραφή κομματικού στελέχους (Ηλίας Μίχος) είναι ο απολογισμός της Ν.Δ. το τελευταίο δωδεκάμηνο, κατά βάση. Ολα πάνε… δεξιά.

Κωνσταντίνος Μπόγδανος

Κ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα