«Κοριοί» του Μητσοτάκη στην οικογένειά του!

Οργή από Ντόρα, Αλεξία και Κώστα Μπακογιάννη για την παγίδευση των κινητών τους τηλεφώνων με το κακόβουλο λογισμικό Predator

Ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων αναφορικά με την παρακολούθηση των μελών της οικογένειας Μητσοτάκη από το παρακράτος που είχε στηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου. Οπως όλα δείχνουν, το σύστημα Μητσοτάκη δεν περιορίστηκε στην παρακολούθηση πολιτικών φίλων και αντιπάλων, αλλά έφτασε στο σημείο να θέσει υπό παρακολούθηση ακόμη και τους πιο στενούς συγγενείς του πρωθυπουργού. Πρώτη η εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» έφερε μόλις την περασμένη Κυριακή στην επιφάνεια, με αποκαλυπτικό της δημοσίευμα, την οργή των Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξίας Μπακογιάννη και Κώστα Μπακογιάννη για τους «κοριούς» στα κινητά τους τηλέφωνα και μάλιστα, όπως είχε φανερώσει, και οι τρεις είχαν στείλει τα κινητά τους τηλέφωνα για έλεγχο στη Βρετανία.

Το ρεπορτάζ της «ΕΣΤΙΑΣ» επιβεβαίωσε χθες η εφημερίδα «Documento», η οποία γράφει πως εδώ και καιρό η αδελφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη, ο γιος της και δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, καθώς και η κόρη της Αλεξία Μπακογιάννη ήταν παγιδευμένοι με το κακόβουλο λογισμικό. Οπως εξηγεί το «Documento», το κακόβουλο λογισμικό έχει εντοπιστεί από ιδιωτική εταιρία στα τηλέφωνα και των τριών τους, τα οποία φέρεται ότι εστάλησαν στη Βρετανία για έλεγχο, προκειμένου να εξεταστεί εάν έχουν πέσει θύματα υποκλοπής. Την ίδια ώρα η εφημερίδα αποκαλύπτει πως η οικογένεια Μπακογιάννη πριν πιστοποιήσει την παρακολούθηση με την έρευνα στο κινητό είχε αντιληφθεί ότι υπάρχει παρακολούθηση, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε σε μέλος της και δήλωσε ότι γνωρίζει περιεχόμενο συνομιλίας που είχε γίνει με τον Κώστα Βαξεβάνη. Οπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, στη λίστα όσων παρακολουθούνταν με Predator που είχε η εφημερίδα του στην κατοχή της, υπό παρακολούθηση ήταν μόνο η μητέρα του παιδιού του δημάρχου Αθηναίων Μαίη Ζαννή.

Το «Documento» φέρνει στο φως όλο το παρασκήνιο των… ενδοοικογενειακών παρακολουθήσεων, αναφέροντας πως στις 28 Απριλίου 2022 ο Κώστας Βαξεβάνης είχε επικοινωνήσει με την Αλεξία Μπακογιάννη, η οποία είναι διευθύνουσα σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρίας ΑIA, με αντικείμενο της συζήτησης το ενδιαφέρον πελατών της για διαφημίσεις στην εφημερίδα.

Δημοσίευμα

Στο περιθώριο αυτής της τηλεφωνικής επικοινωνίας την ενημέρωσε ότι επίκειται δημοσίευμα της εφημερίδας για την πρόσληψη του γιου Μητσοτάκη στο Στρασβούργο, από Ισπανό ευρωβουλευτή, με την Αλεξία Μπακογιάννη να θεωρεί λάθος το θέμα, λέγοντας «τι φταίει το παιδί, έχει και αυτό δικαίωμα να πιάσει κάπου δουλειά». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Βαξεβάνη, το πρωτοσέλιδο που αφορούσε τον γιο του πρωθυπουργού Κωνσταντίνο ενόχλησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έδωσε εντολή να βρεθεί ποια ήταν η πηγή των πληροφοριών της εφημερίδας. Λίγες ημέρες αργότερα ενημερώθηκε από πρόσωπο στο Μέγαρο Μαξίμου ότι η πηγή του δημοσιεύματος που αφορούσε τον γιο του ήταν η Αλεξία Μπακογιάννη.

Οταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμφισβήτησε ότι θα μπορούσε η Αλεξία Μπακογιάννη να δώσει πληροφορίες για τον γιο του, το πρόσωπο-κλειδί που τον ενημέρωσε του είπε: «Κυριάκο, μην επιμένεις, έχουμε στοιχεία. Υπάρχουν όσα ειπώθηκαν στο τηλέφωνο».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Βαξεβάνη, ο πρωθυπουργός όχι μόνο δεν ρώτησε πώς υπάρχουν όσα ειπώθηκαν στο τηλέφωνο, αλλά θεώρησε δεδομένη την «προδοσία» και έκανε λεκτική επίθεση σε μέλος της οικογένειας. Τελικώς, γνωστό τους πρόσωπο μεσολάβησε ώστε να αποκατασταθούν οι σχέσεις των δύο οικογενειών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα