Τον χαβά του ο Ροζάκης: Βλέπει τη βιβλική καταστροφή ως ευκαιρία για προσφυγή στη Χάγη!

Κολλημένος με τη Χάγη

Ευκαιρία να πάμε στη Χάγη θεωρεί ο γνωστός για τις επικίνδυνες εθνικές του θέσεις Χρήστος Ροζάκης (κεντρική φωτό) την προσέγγιση Ελλάδας και Τουρκίας, με αφορμή τον φονικό σεισμό και το κύμα υπέρ των Ελλήνων που υπάρχει στη γείτονα, λόγω της βοήθειας που πρόσφεραν οι διασώστες και οι πυροσβέστες μας.

Ο κ. Ροζάκης σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ είπε, μεταξύ άλλων: «Οι διαφορές που μας χωρίζουν είναι τεράστιες, με την έννοια δηλαδή ότι είναι διαμετρικά αντίθετες οι θέσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας στα θέματα αυτά. Ως εκ τούτου, πιστεύω ότι η μόνη λύση είναι το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Το ζήτημα είναι να πειστούν και οι δύο πλευρές ότι πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όχι για τη διαπραγμάτευση καθαυτή, αλλά για την εύρεση μιας κοινής συμφωνίας συνυποσχετικού».

Ο κ. Ροζάκης είπε επίσης ότι πλέον «δεν θα σταματήσουν οι εναέριες παρενοχλήσεις ή ότι θα απομακρυνθούν οι διεκδικήσεις της Τουρκίας αυτομάτως, αλλά θα υπάρχει μία μεγαλύτερη ηρεμία στις ελληνοτουρκικές σχέσεις».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα