Το Μαξίμου (τώρα) ρίχνει άκυρο στη Νικολάου

Ολο και δυσκολεύει η υποψηφιότητα της Σοφίας Νικολάου, καθώς και χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κράτησε σαφείς αποστάσεις από την ίδια, ενώ πληροφορίες που είδαν χθες το βράδυ το φως της δημοσιότητας κάθε άλλο παρά θετικές είναι για εκείνη.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με χθεσινοβραδινό δημοσίευμα στo news247, με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη, έχει ξεκινήσει έρευνα η επίκουρος οικονομική εισαγγελέας Παναγιώτα Ιωαννίδου, η οποία μελετά το πόρισμα του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με το οποίο στο διάστημα που ήταν γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής προχώρησε σε απευθείας αναθέσεις ζημιώνοντας το Δημόσιο κατά 2.000.000 ευρώ.

Ο κ. Οικονόμου, ερωτηθείς χθες ξανά για την κυρία Νικολάου, με αφορμή και την προχθεσινή αποκάλυψη Πολάκη ότι εκείνη την περίοδο αγόρασε και διώροφη οικία στο Ψυχικό, αξίας πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, επανέλαβε ότι όλα τα στοιχεία που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση σταθμίζονται και με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, η οποία δεν θα αργήσει. «Σταθμίζονται όλα τα στοιχεία. Το μόνο που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι, αν υπήρχε πιθανότητα στέλεχος της Ν.Δ. να έχει καταδικαστεί με ομόφωνη, αμετάκλητη απόφαση δικαστηρίου, δεν θα υπήρχε καν συζήτηση αν θα ήταν μέλος της Ν.Δ. ή υποψήφιο στις εκλογές» είπε.

Η αναφορά αυτή μπορεί να έγινε για τον κ. Παππά του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καταδικάστηκε από το Ειδικό Δικαστήριο, αλλά θα είναι υποψήφιος, όμως δεν είναι θετική για την κυρία Νικολάου, η οποία δεν έχει καταδικαστεί, όμως υπάρχει πόρισμα επιβαρυντικό εις βάρος της, το οποίο η κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν το έχει αμφισβητήσει. Στους κυβερνητικούς διαδρόμους πάντως λένε ότι το θέμα Νικολάου θα τελειώσει εντός των ημερών.

Στο μεταξύ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης χθες δήλωσε: «Ο λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν.Δ. προσπαθούν να συγκαλύψουν και το σκάνδαλο Νικολάου είναι γιατί στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει και προσωποποιεί το μοντέλο διακυβέρνησής τους, που ισοδυναμεί με ασυδοσία, οδηγεί στη διασπάθιση δημόσιου χρήματος και τελικά καταλήγει στον προσωπικό τους πλουτισμό».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα