Την περασμένη Τρίτη, και όχι εν μέσω πένθους η εκδήλωση της Κεραμέως

Με επιστολή της προς τη «δημοκρατία» η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως υποστηρίζει ότι η επίμαχη πολιτική εκδήλωση στο κατάστημα «Βάρσος» στην Κηφισιά για την οποία έγραψε η εφημερίδα μας στο φύλλο του Σαββάτου έγινε την περασμένη Τρίτη, λίγα λεπτά πριν από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και όχι την Πέμπτη εν μέσω του εθνικού πένθους.

Η κυρία Κεραμέως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οσον αφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας “δημοκρατία” για δήθεν παρουσία της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως σε προεκλογική συγκέντρωση την Πέμπτη το βράδυ 2/3 και μάλιστα με την εμφατική διατύπωση ότι πρόκειται για “πλήρως εξακριβωμένες πληροφορίες”, συνιστά χυδαίο ψέμα και άθλια συκοφαντία. Μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η υπουργός Παιδείας ακύρωσε τις συγκεντρώσεις και συνεστιάσεις της με πολίτες. Η συγκέντρωση στην οποία γίνεται αναφορά έλαβε χώρα την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στις 8.30 μ.μ., προτού δηλαδή λάβει χώρα το δυστύχημα, και όχι την Πέμπτη (2/3) όπως ψευδώς αναφέρθηκε. Καλείστε να δημοσιεύσετε αμέσως τη διάψευση της είδησης και να αποκαταστήσετε άμεσα την αλήθεια».

Επίσης, στα social media η υπουργός Παιδείας ανάρτησε φωτογραφία από κάμερα ασφαλείας που υποστηρίζει ότι είναι από την επίμαχη εκδήλωση, στην οποία αναγράφεται και η ημερομηνία. Στη συγκεκριμένη επεξεργασμένη φωτογραφία είναι σβησμένα τα πρόσωπα όσων εικονίζονται (γιατί άραγε, αφού πρόκειται για δημόσια πολιτική εκδήλωση;) και διακρίνεται λίγος κόσμος διάσπαρτος στα τραπέζια. Παράλληλα, η υπουργός δημοσίευσε και πρόσκληση με μορφή sms, χωρίς όμως να αναφέρεται ο παραλήπτης ή ο αποστολέας.

Από την πλευρά του, ο κ. Αντώνης Βάρσος με δική του επιστολή στη «δημοκρατία» αναφέρει ότι καμία εκδήλωση δεν έγινε στο κατάστημά του μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Ως εκ τούτου και εφόσον μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει άλλα στοιχεία για το επίμαχο γεγονός, αποδεχόμαστε τις σχετικές εξηγήσεις και δηλώνουμε ότι λυπούμεθα για την αναστάτωση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα