Προεκλογικό φλερτ Μπαλαούρα σε… Πακιστανούς

Ο πρώην βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας θα πρέπει να είναι ένας βαθιά απελπισμένος πολιτικός.

Διαφορετικά δεν εξηγείται ότι χθες επεδίωξε να συναντηθεί με Πακιστανούς μετανάστες (κεντρική φωτό) που κατακλύζουν τον νομό του για να τους ενημερώσει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος και ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με το μέρος των ανθρώπων που δουλεύουν και υποφέρουν».

Οπως περηφανεύτηκε, ήταν αυτός που έφτιαξε τον νόμο για το εργόσημο, «ο οποίος έλεγε όχι μόνο να παίρνετε τα λεφτά σας, αλλά να έχετε και καλές συνθήκες να μένετε». Στη συνέχεια ο κ. Μπαλαούρας επέκρινε την κυβέρνηση λέγοντας: «Εμείς δεν προλάβαμε να τα φτιάξουμε όλα. Η Ν.Δ. όταν ήρθε, τα κατάργησε όλα. Και τώρα, η Ν.Δ. θέλει να σας διώξει και να φέρνει με αεροπλάνα εργάτες γης και μετά να γυρίζουν στην πατρίδα τους.

Έκανε πειράματα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν εργάτες γης και για τη φράουλα στην περιοχή, αλλά και για άλλες εργασίες. Ούτε φτάνουν οι εργάτες που έρχονται, αλλά δεν έχουν και εμπειρία. Εσείς εδώ έχετε εμπειρία, αποκτήσατε γνώση. Εμείς όλα αυτά θα τα αλλάξουμε.

Σας ευχαριστώ. Είναι τιμή μου που είμαι μαζί σας και ελπίζω να βρεθούμε σε καλύτερες συνθήκες». Είναι δυνατόν πολιτικοί αστέρες να υπόσχονται μόνιμη διαμονή Πακιστανών εργατών στη χώρα, την ώρα που δεν έχουν πού να σταθούν οι Ελληνες;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα