«Θύελλα» για τον χούλιγκαν Οικονόμου

Παραμονές της Ανάστασης εμφανίστηκε να φωνάζει υβριστικά συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ σε καφετέρια στη Λαμία

Αναψε φωτιές στο ήδη εύφλεκτο προεκλογικό σκηνικό ο Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος παραμονές της Ανάστασης εμφανίστηκε να φωνάζει υβριστικά συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ σε καφετέρια στη Λαμία.

Οπως ήταν επόμενο, η Χαριλάου Τρικούπη αντέδρασε αμέσως, με τον εκπρόσωπο Τύπου Δημήτρη Μάντζο να σχολιάζει -σε χαμηλούς, πάντως, τόνους- «δεν θέλουμε να διαταράξουμε το κλίμα κατάνυξης του πρωθυπουργού στην Τήνο, αλλά μήπως έχει κάτι να πει για τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο, τα συνθήματα και την κατάντια του;». Ακολούθησε απάντηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος, μολονότι εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί στην αθλιότητα, κάνει λόγο για «συκοφαντία», αποφεύγοντας όμως και να διαψεύσει το γεγονός.

«Ο τρόπος που διαχρονικά πολιτεύομαι δεν αφήνει σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου του κ. Μάντζου, κανένα απολύτως περιθώριο παρερμηνείας και καπηλείας σε οτιδήποτε αφορά τη στάση μου, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε δημόσιο επίπεδο. ΥΓ.: Ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις τη συκοφαντία είναι να την περιφρονήσεις. Αν προσπαθήσεις να την αντικρούσεις ή να τη διαψεύσεις, θα σε νικήσει» δήλωσε, ζητώντας, αν και είναι φταίχτης, και τα ρέστα!..

Αλλάζοντας ύφος και δείχνοντας πλέον την οργή του ΠΑΣΟΚ, ο Δ. Μάντζος επανήλθε χθες και, αφού στέκεται στα αδιάψευστα γεγονότα, υπογραμμίζει: «Μια οφειλόμενη απάντηση στις αθλιότητες του κ. Οικονόμου, που, αντί να ζητήσει μια συγγνώμη, έφτασε να μιλά για συκοφαντία: Ο κ. Οικονόμου δεν είναι μόνο βουλευτής Φθιώτιδας, αλλά και κυβερνητικός εκπρόσωπος. Το στόμα που έβριζε το ΠΑΣΟΚ, είναι το στόμα της κυβέρνησης. Μετά το πασχαλινό γλέντι, μήπως έχει κάτι να πει για όλα αυτά ο κ. πρωθυπουργός; Είναι πλέον εμφανές πως, αν σε κάτι αριστεύει η παρέα του κ. Μητσοτάκη, είναι στην αλαζονεία και τη θρασυδειλία. Η αλήθεια υπάρχει μόνο όταν τους βολεύει. Γι’ αυτό ζητούμε στις 21 Μαΐου να καταδικαστούν αυτές οι νοοτροπίες και όλοι οι εκφραστές τους.

ΥΓ.: Επειδή η συκοφαντία προϋποθέτει ψέμα, περιμένουμε από τον κ. Οικονόμου να μας υποδείξει πού είπαμε ψέματα. Ας ξαναδεί το βίντεο, είναι αδιάψευστος μάρτυρας».
Θέση όμως στο επεισόδιο θεώρησε καλό να λάβει και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ανοίγοντας νέο μέτωπο, αυτή τη φορά ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Μητσοτάκης καλύπτει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και ζητά κυβερνητική στήριξη από αυτούς που βρίζει και παρακολουθεί! Τι άλλο πρέπει να γίνει, φίλε, Νίκο Ανδρουλάκη, για να πείτε επιτέλους ένα καθαρό “όχι” στη Ν.Δ.;» διερωτήθηκε. Το σχόλιο ενόχλησε και ακολούθησε απάντηση του επικεφαλής Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ Π. Δουδωνή: «Τα πολιτικά μαθήματα από τους συνοδοιπόρους της Ακροδεξιάς και του Πάνου Καμμένου και προσφάτως συντρόφου του κ. Αντώναρου, κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης της χρεοκοπίας, μόνο ως χιούμορ μπορούν να εκληφθούν».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα