ΥΕΘΑ: Το μυαλό σε φιέστες και όχι στους Ελληνες του Σουδάν

Κι όμως, το έκανε κι αυτό ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και το διαφήμισε κιόλας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σαν κάτι πολύ σημαντικό!

Χθες, την ώρα που διεξαγόταν στρατιωτική επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των Ελλήνων συμπολιτών μας στο Σουδάν, των οποίων η ζωή διατρέχει τεράστιο κίνδυνο, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος βρισκόταν σε προεκλογικές φιέστες στην εκλογική του περιφέρεια και βράβευε διαιτητές ποδοσφαίρου! Και προφανώς για να μη χάσει και κανένα… ψηφουλάκι κοινοποίησε αυτή τη δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας:

«Στο Κοκκινόχωμα βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος για τη βράβευση από την ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος του κ. Φώτη Καμπερίδη για την προσφορά του στην επαγγελματική αλλά και την ερασιτεχνική διαιτησία. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον υπουργό πριν την έναρξη του αγώνα Βυζάντιο – Αναγέννηση Λιμεναρίων».

Δεν μας λέει βέβαια αν κάθισε να δει και τον ποδοσφαιρικό αγώνα, όμως την ίδια στιγμή οι Ελληνες εκλιπαρούσαν για βοήθεια, καθότι, εκτός από τους εγκλωβισμένους, υπάρχουν και δύο σοβαρά τραυματίες που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ιατρική βοήθεια στο Χαρτούμ. Ελπίζουμε να βρήκε χρόνο να ενημερωθεί χθες το βράδυ ότι τελικά 12 Ελληνες απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια της Γαλλίας και μεταφέρθηκαν στο Τζιμπουτί…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα