ΚΚΕ: «Μούφα» τα περί προοδευτικής διακυβέρνησης

Στην εκτίμηση ότι όλοι μπορούν να συγκυβερνήσουν με όλους προχώρησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας (κεντρική φωτό).

Υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στη Ν.Δ. και στον ΣΥΡΙΖΑ, δίχως να αποκλείει ως ύστατη λύση, όπως αναφέρει, ακόμη και σύμπραξη των δύο μεγάλων κομμάτων.

«Δεν τους χωρίζει καμία “άβυσσος”, όπως πολλές φορές προσπαθούν να παρουσιάσουν. Επομένως, υπάρχει το κοινό έδαφος ακόμα και για μια τέτοια συγκυβέρνηση όταν το απαιτήσει η σταθερότητα του συστήματος για την οποία όλοι “κόπτονται”» είπε στο CNN.gr ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, ενώ την ίδια ώρα επιτιθέμενος στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «μούφα» τα περί προοδευτικής διακυβέρνησης.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, αμέσως μόλις προκηρύχθηκαν και επισήμως οι εκλογές της 21ης Μαΐου, έστειλε το μήνυμα πως «ένα πιο δυνατό ΚΚΕ θα είναι το νέο, το αισιόδοξο, το ανατρεπτικό μήνυμα που μπορεί να αναδείξει η λαϊκή ψήφος στις 21 Μαΐου». Μάλιστα, από τα χωριά της Φθιώτιδας, όπου περιόδευσε το Σαββατοκύριακο, τόνισε: «Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά το τι θα ρίξει στην κάλπη και κυρίως τι θα γίνει την άλλη μέρα, ποια δύναμη θα έχει δίπλα του στους αγώνες του για να περνάει φιλολαϊκά μέτρα, για να μπορεί να έχει κατακτήσεις, για να μπορεί να ανατρέπει αντιδραστικούς νόμους».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα