Πυρά κατά Αθανασίου για τους ύμνους προς Κανελλόπουλο

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε εξ αφορμής ακόμη μίας απαράδεκτης δήλωσης του γνωστού Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος χαρακτήρισε «δημοκρατικό άνθρωπο» τον Αναστάσιο Κανελλόπουλο, ο οποίος παραλίγο να συνεργαστεί με τον Ηλία Κασιδιάρη, εμφανιζόμενος με αυτόν τον τρόπο σε εντελώς άλλο μήκος κύματος από την κεντρική γραμμή του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της Βουλής και εκ νέου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία δήλωσε (ΕΡΤ) πως «ο κ. Κανελλόπουλος ήταν ένας βαθύτατα δημοκρατικός άνθρωπος και φαντάζομαι ότι και τώρα πρέπει να είναι.

Δεν είχε δείξει δείγματα…», για να διευκρινίσει στη συνέχεια, κατόπιν παρέμβασης του δημοσιογράφου, πως εννοεί στην «αντιμετώπιση των συναδέλφων του και στο βίωμά του». Οι αναφορές αυτές προκάλεσαν σάλο, καθώς ερμηνεύτηκαν ως μια επιχείρηση της Νέας Δημοκρατίας να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το κόμμα ΕΑΝ, με τον ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της Πόπης Τσαπανίδου, να διερωτάται «τι ακριβώς συμβαίνει;

Βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης σε υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Κανελλόπουλο, όπως αναφέρει δημοσίευμα; Με τον κ. Τζήμερο μήπως; Συναντήθηκε μαζί τους στο Μέγαρο Μαξίμου;». Εντονη υπήρξε η αντίδραση και του ΠΑΣΟΚ, με τον Ανδρέα Σπυρόπουλο να σχολιάζει πως «τον άνθρωπο, ο οποίος λειτουργεί ως αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη και των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, δεν μπορεί να τον χαρακτηρίζουμε βαθύτατα δημοκράτη».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα