Ο Κασιδιάρης έδωσε γραμμή από τη φυλακή

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους των «Ελλήνων» να προσέλθουν στην κάλπη και να μαυρίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη απηύθυνε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από τη φυλακή όπου παραμένει, ζητώντας από τους πολίτες «να ψηφίσουν κατά συνείδηση ενάντια στο καθεστώς Μητσοτάκη», δείχνοντας ποιους να ψηφίσουν και ποιους όχι.

«Στις 21 Μαΐου ούτε ένας Ελληνας ΔΕΝ πρέπει να απέχει από την εκλογική διαδικασία. Η συμμορία που απέκλεισε το κόμμα μας από τις εκλογές έχει ένα ξεκάθαρο σχέδιο: Να μας απογοητεύσει και να μας σύρει στο λευκό, στο άκυρο και στην αποχή, γιατί έτσι ευνοούνται τα υπόγεια σχέδιά της. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη, δεν θα μείνουμε σπίτι και δεν θα βρεθούμε στο περιθώριο της πολιτικής ζωής» αναφέρει ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνες», ενώ συνεχίζει στον ίδιο τόνο, λέγοντας: «Δεν θεωρώ τους συμπολίτες μου αμνοερίφια για να τους δώσω “γραμμή” και να τους κατευθύνω σε οποιοδήποτε κόμμα. Ζητώ όμως από όλους να συμμετέχουν στις εκλογές και να ψηφίσουν κατά συνείδηση ενάντια στο καθεστώς Μητσοτάκη, που καταδιώκει με μίσος τις εθνικές ιδέες και πάνω από μισό εκατομμύριο ΕΛΛΗΝΕΣ!».

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο Ηλίας Κασιδιάρης συνιστά στους ψηφοφόρους του να είναι «ιδιαιτέρως καχύποπτοι», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, με τα κόμματα για τα οποία ο Αρειος Πάγος άναψε εκπρόθεσμα το πράσινο φως, κατονομάζοντας μάλιστα το ΕΑΝ και την Πλεύση Ελευθερίας, ενώ το ίδιο ακριβώς αναφέρει και για όσους, όπως επισημαίνει, «προβάλλει η λίστα Πέτσα», όπως το κόμμα του Θάνου Τζήμερου και τη ΝΙΚΗ.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρεται δηκτικά και στα σενάρια περί σχηματισμού κυβέρνησης ειδικού σκοπού, σχολιάζοντας: «Η τραγική ειρωνεία είναι πως αν δεν συνωμοτούσε για να μας αποκλείσει παράνομα από τις εκλογές, αυτό το σενάριο θα καιγόταν λόγω επτακομματικής Βουλής. Μιλάμε για τον ορισμό του ηλιθίου που σκάβει τον λάκκο του άλλου και τελικά κινδυνεύει να πέσει ο ίδιος μέσα. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε κατά συνείδηση και μαυρίζουμε τη συμμορία του Μεγάρου Μαξίμου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα