Ρελάνς Σκέρτσου για τις ψήφους της Χ.Α.

Δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος από τότε που ανέλαβε χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου.

Oχι μόνο γιατί κάθε φορά που ο πρωθυπουργός κάνει μια γκάφα προσπαθεί μάταια να μας εξηγήσει ότι δεν έχει πει αυτό που όλοι ακούμε (όπως, π.χ., η δήλωση-ντροπή του κ. Μητσοτάκη για τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, αλλά και η παραδοχή του ότι οι υποκλοπές ήταν πράγματι σκάνδαλο), αλλά και γιατί ο ίδιος φάσκει και αντιφάσκει με όσα καθημερινά λέει και κάνει ανιστόρητες δηλώσεις, όπως εκείνη για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Χθες, επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα για όσα εκείνος δήλωσε για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ενώ λίγο μετά δήλωσε και αυτός το ίδιο. Ο κ. Σκέρτσος εξαπέλυσε επίθεση κατά του κ. Τσίπρα για τις δηλώσεις που έκανε, ότι «στόχος δικός μας είναι αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε από τις γραμμές της Ακροδεξιάς και από τις γραμμές της αντιδημοκρατικής ιδεολογίας και στάσης, και να τους εξηγήσουμε ότι δεν είναι αντισυστημικό πράγμα να ψηφίζεις Χρυσή Αυγή».

Μιλώντας στο Alpha Radio ο κ. Σκέρτσος τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας «ψαρεύει στα θολά νερά αυτής της αντισυστημικής ψήφου του Κασιδιάρη» και πρόσθεσε: «Θέλω να ακούσω τον κ. Τσίπρα τι έχει να πει στη μάνα Φύσσα, τι έχει να πει σε αυτή την πονεμένη μάνα, όταν βγαίνει δημόσια και λέει ότι τον ενδιαφέρει να πάρει τις ψήφους του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη».

Ομως, αργότερα η αμηχανία του ήταν εμφανής στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, όταν ρωτήθηκε το εξής: «Φαντάζομαι ότι η Νέα Δημοκρατία δεν βάζει απέναντι τους πολίτες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Δεν θέλουμε δηλαδή εμείς, εσείς, όλοι να επιστρέψουν αυτοί οι ψηφοφόροι στο δημοκρατικό τόξο;» Η απάντησή του δεν διέφερε στην ουσία της από εκείνη του κ. Τσίπρα: «Δεν βάζουμε κανέναν πολίτη απέναντι, ωστόσο αυτό που βλέπω εγώ είναι η απελπισμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ, εκεί όπου απέτυχε η συνεργασία με τα κόμματα της Αριστεράς, να αλιεύσει ψήφους στα θολά νερά της αντισυστημικής ψήφου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα