Αιχμές Δένδια κατά Γεωργιάδη για επίδειξη αλαζονείας με τις 180 έδρες

Για τους κινδύνους της αλαζονείας που έχει αρχίσει να εκδηλώνεται από στελέχη της Ν.Δ. λόγω της μεγάλης εκλογικής επιτυχίας προειδοποίησε χθες ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας (κεντρική φωτό).

Αφορμή για την παρέμβασή του αυτή ήταν η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη ότι στόχος της Ν.Δ. στις εκλογές της 25ης Ιουνίου πρέπει να είναι πλέον οι 180 έδρες για να προχωρήσει σε συνταγματική αναθεώρηση.

Μία δήλωση με την οποία διαφώνησε ο υπουργός Εξωτερικών, αφήνοντας αιχμές κατά του κ. Γεωργιάδη. Σύμφωνα με τον κ. Δένδια, ο στόχος πρέπει να είναι «μια δεύτερη τετραετία συνέχισης της πρώτης και από εκεί και πέρα να μπορέσουμε πραγματικά να οδηγήσουμε τη χώρα σε ένα καλύτερο ευρωπαϊκό αύριο».

«Τώρα για εμάς ποια είναι η πρόκληση. Να μην επιδειχθεί η παραμικρή αλαζονεία. Ε, υπάρχουν, προφανώς υπάρχουν διάφορες αντιλήψεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία, ακούω, διαβάζω» είπε ο Νίκος Δένδιας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: «Υπάρχει μια αντίληψη που λέει να το πάμε, να φτάσουμε στο 180 και από εκεί και πέρα να μπορούμε να αλλάξουμε και το Σύνταγμα, να αλλάξουμε συνολικά το γίγνεσθαι στη χώρα. Εγώ θα προσυπέγραφα μια πολύ πιο σεμνή αντίληψη, να κρατήσουμε ένα πολύ καλό ποσοστό. Να έχουμε μια δεύτερη τετραετία συνέχισης της πρώτης και από εκεί και πέρα να μπορέσουμε πραγματικά να οδηγήσουμε τη χώρα σε ένα καλύτερο ευρωπαϊκό αύριο. Αυτή θα ήταν η δική μου συνταγή επιτυχίας.

Νομίζω ότι αυτή είναι και η συνταγή επιτυχίας που θα επιλέξει και ο πρωθυπουργός». Η δήλωση του κ. Δένδια θεωρείται καίριας σημασίας, καθώς, όπως έχει πει και ο πρωθυπουργός στους συνεργάτες του, στις επόμενες εκλογές όλα αρχίζουν από την αρχή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα