ΜέΡΑ25: Μας στιγμάτισε η «Δήμητρα»

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του ΜέΡΑ25 μετά την εκλογική ήττα της Κυριακής, με ορισμένα σημαίνοντα στελέχη του κόμματος να αποδίδουν το αποτέλεσμα σε τακτικά λάθη που έγιναν στην προεκλογική περίοδο.

Τα συγκεκριμένα στελέχη μιλούν ανοιχτά για αυτοπαγίδευση σε ορισμένα σημεία του προγράμματος του κόμματος, που κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουν κυριαρχήσει στην ατζέντα και τη γραμμή του κόμματος. «Μας στιγμάτισε προεκλογικά το πρόγραμμα “Δήμητρα”» είπε χαρακτηριστικά στέλεχος του κόμματος, εξηγώντας: «Με τη μάχη που δώσαμε γι’ αυτό το θέμα, που δεν ήταν το μείζον, πήγε χαμένο ένα ολόκληρο πρόγραμμα εναλλακτικής διακυβέρνησης που είχε προετοιμάσει το κόμμα».

Αναφορικά με την επόμενη μέρα, τα στελέχη του κόμματος εκτιμούν πως το αποτέλεσμα δύσκολα θα ανατραπεί, ωστόσο τονίζουν την ανάγκη η μάχη να δοθεί. Οσον αφορά τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα, υπάρχει η εκτίμηση πως θα δοθεί μάχη εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη χωρίς αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ. «Πρέπει η δική μας φωνή να ακουστεί. Είμαστε η μόνη μαχητική φωνή και πρέπει να υπάρχει στο ελληνικό Κοινοβούλιο» ανέφερε πρώην βουλευτής του κόμματος.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα