Χαμόγελα επιτυχίας από τη Ζωή

Εκλογική έκπληξη έκανε η Πλεύση Ελευθερίας που, αν και έκοψε τελευταία το νήμα στο χθεσινό ράλι προς την εκλογή, κατάφερε να είναι ένα από τα οκτώ κόμματα που πέτυχαν την είσοδό τους στη Βουλή, εκλέγοντας οκτώ βουλευτές (με καταμετρημένο το 94,45), ανάμεσά τους τον πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα και την τραγουδίστρια Τζώρτζια Κεφαλά!

«Απόψε έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε πλατιά. Αντέξαμε απέναντι σε μία ανέντιμη, πρωτοφανή επίθεση τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα των πολιτών να έχουν εκπροσώπηση μέσα στη Βουλή. Οι πολίτες υπερασπίστηκαν την ελπίδα τους, την προοπτική η Πλεύση Ελευθερίας να βρίσκεται μέσα στη Βουλή, η Βουλή να έχει Ζωή και η Βουλή να έχει μέσα τους πολίτες» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου(κεντρική φωτό), μην κρύβοντας την ικανοποίησή της για τη «σφράγιση» της εισόδου του κόμματός της στη Βουλή. Παράλληλα, τόνισε χαμογελώντας ότι η ίδια… κάνει για 100 βουλευτές και καθένα από τα στελέχη της που εξελέγησαν για 20!

«Η Πλεύση Ελευθερίας θα είναι μέσα στη Βουλή και η αντιπολίτευση που θα κάνει δεν θα υπάρχει από κανένα άλλο κόμμα και από κανέναν άλλο βουλευτή. Θα είμαι η υπεράσπιση των πολιτών και, αν είμαστε οκτώ ή εννιά βουλευτές, εγώ κάνω για 100 και υπόλοιποι ο καθένας τους κάνει για 20» τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου, επισημαίνοντας ότι θα είναι η μοναδική γυναίκα αρχηγός κόμματος στη Βουλή.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα