Υβρις προς τους δύο νεκρούς πιλότους!

Χυδαία δήλωση Λιβάνιου, που προσέβαλε τη μνήμη των ηρώων, αντί να αναλάβει την ευθύνη για την ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού

Σε μία άκρως ανάλγητη και χυδαία δήλωση προέβη από βήματος Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, ο οποίος, προτού καλά καλά υπάρξει ενημέρωση για τους χειριστές του μοιραίου Canadair που έπεσε στην Κάρυστο, επιχειρώντας στην πύρινη λαίλαπα που μαίνεται, έδειξε τα πραγματικά του αισθήματα.

Ελάχιστα λεπτά αφότου έγινε γνωστή η είδηση της πτώσης του αεροπλάνου, ο αναπληρωτής υπουργός επιδόθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου ρεσιτάλ κυνισμού, λέγοντας με τον πιο σαφή τρόπο πως η ζωή συνεχίζεται.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την παρέμβαση βουλευτών της αντιπολίτευσης οι οποίοι αμέσως μόλις διακινήθηκε η πληροφορία για το δυστύχημα εξέφρασαν την ελπίδα οι δύο χειριστές του να είναι σώοι, ο Θόδωρος Λιβάνιος ανέφερε ότι είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το τίμημα της αυτοθυσίας, το οποίο -όπως είπε- είναι πολύ μεγάλο και το οποίο κάποιες φορές πληρώνεται και με τη ζωή των πιλότων.

«Είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το τίμημα της αυτοθυσίας. Το είδα το βίντεο και είναι απίστευτο. Δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή συνεχίζεται» είπε προκλητικά, αφήνοντας το Σώμα με το στόμα ανοιχτό, δηλώνοντας κατά τα άλλα συγκλονισμένος από όσα συνέβησαν. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιληφθεί κανείς ποιος είναι ο λόγος της παραπάνω αδιανόητης τοποθέτησης, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί γλωσσικό ολίσθημα του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, ιδίως εφόσον τα απαράδεκτα αυτά λόγια ειπώθηκαν από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής και επί της ουσίας ελάχιστη ώρα αφότου συνέβη το τραγικό συμβάν.

Νωρίτερα, πάντως, επίσημη ενημέρωση διά των πλέον αρμόδιων χειλέων για το τραγικό συμβάν ζήτησαν ο Γιώργος Καραμέρος από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Μάντζος από το ΠΑΣΟΚ, ενώ στην πτώση του Canadair αναφέρθηκε και ο Θανάσης Παφίλης από το ΚΚΕ, ο οποίος, απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα, είπε χαρακτηριστικά: «Θα λέτε πόσο λυπάστε, συλλυπητήρια συγγενείς και ότι θα δώσετε αποζημιώσεις».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα