Ο «πρόεδρος Νίκος» πάει να σπάσει το ρεκόρ… διακοπών

Οι κεραίες της στήλης εντόπισαν τον κ. Ανδρουλάκη στα χωρικά ύδατα των Κυκλάδων…

• «Κλειστόν λόγω διακοπών!» Τη γνωστή ταμπέλα θα μπορούσε να κρεμάσει από τώρα σχεδόν ολόκληρη η πολιτική ελίτ της χώρας και να μην υποκρίνεται ότι τάχα έχει άλλες προτεραιότητες ή να χύνει κροκοδείλια δάκρυα (από τις… ξαπλώστρες της) για το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που βράζει στο ζουμί του και η ξεκούραση λίγων ημερών ισοδυναμεί πια με πολυτέλεια…

  • Του Ανδρέα Καψαμπέλη

• Κι αυτό δεν αφορά μόνο τον κυβερνητικό χώρο παρά τις επικοινωνιακές καρατομήσεις τύπου Μηταράκη ή και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος, αφού έριξε τις πρώτες του βουτιές την περασμένη Κυριακή στο Μαράθι, βρίσκεται πια στα Χανιά…

• Αυτός που φέτος πάει -από τους «εν ενεργεία»- να σπάσει το ρεκόρ των καλοκαιρινών διακοπών (εκτός κι αν στην πορεία τον ξεπεράσει κάποιος άλλος) είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης.

• Η τελευταία επίσημη δημόσια εμφάνιση που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πάει αρκετές ημέρες πίσω. Σχεδόν δύο εβδομάδες. Ηταν την ημέρα που μίλησε στη Βουλή επί του νομοσχεδίου του υπ. Οικονομικών για το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, του οποίου ανακοίνωσε και την καταψήφιση επί της αρχής. Είχαν προηγηθεί η πτώση του πυροσβεστικού Καναντέρ και ο δραματικός θάνατος των δύο πιλότων μας στην Κάρυστο, με όσα επακολούθησαν μάλιστα τις επόμενες ημέρες.

• Ο ίδιος είχε εκφράσει την οδύνη του και από το βήμα της Βουλής, δηλώνοντας «συγκλονισμένος» από την απώλειά τους. Εκτοτε πάντως ο «πρόεδρος Νίκος»… αγνοείται. Το γραφείο του στη Χαριλάου Τρικούπη είναι «κλειστό» και οι συνεργάτες του, ακόμη και οι πιο στενοί, είναι «σφίγγες» όταν δέχονται ερωτήσεις για το πού και με ποια παρέα βρίσκεται.

• Ολοι γνωρίζουν ότι είναι σε (παρατεταμένες) διακοπές, αλλά όλα τα υπόλοιπα φαίνεται ότι αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό.

• Τέτοια… μυστικά όμως για τους «κοριούς» (όχι του Predator αλλά της στήλης) δεν υπάρχουν. Οι κεραίες τους εντόπισαν, λοιπόν, τον Ν. Ανδρουλάκη στα χωρικά ύδατα των Κυκλάδων…

• Για την ακρίβεια, φεύγοντας από τη Βουλή και την Αθήνα (την προπερασμένη εβδομάδα), πήγε με την παρέα του και τον γιο του στη Φολέγανδρο. Κι από εκεί ταξίδεψε την Παρασκευή, με κάπως διαφοροποιημένη την όλη συντροφιά, για την Αμοργό.

• Λογικά και η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι διακοπών, είτε στο ίδιο νησί είτε κάπου αλλού. Προφανώς στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται κάποια στιγμή και η γενέτειρα Κρήτη. Αλλωστε και η επόμενη εβδομάδα, του Δεκαπενταύγουστου, θα είναι «νεκρή». Και κάπως έτσι αναμένεται να περάσει (ως κοινοβουλευτικός πια αρχηγός) το πρώτο του καλοκαίρι, συμπληρώνοντας σχεδόν έναν μήνα στις παραλίες κι αυτός. Γιατί όχι;

• Είπαμε «κλειστόν, λόγω διακοπών»…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα