Υβριστικές δηλώσεις Σαλμά για τον Μιχάλη

Η εισβολή στη χώρα των Κροατών νεοναζί χούλιγκαν και η δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που προκάλεσαν ανενόχλητοι αλλά και απρόκλητα στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινωνία, όμως η κυβέρνηση κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ξεχαστεί το θέμα και να αποποιηθεί κάθε ευθύνη. Δεν είναι ότι ρίχνει τις ευθύνες μόνο στην Αστυνομία, μιλώντας μέσω του αρμόδιου υπουργού για «τραγική αποτυχία του επιχειρησιακού σχεδίου της», δεν είναι μόνο ότι ο πρωθυπουργός δεν ένιωσε την ανάγκη να κάνει ένα διάλειμμα από τις διακοπές του και να κάνει μια δήλωση συλλυπητηρίων, είναι και το γεγονός ότι ανερυθρίαστα βουλευτές του κόμματος κάνουν λόγο για ένα ατυχές περιστατικό, για το οποίο δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη.

Οπως ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς, ο οποίος μιλώντας στον Σκάι αρνήθηκε την ύπαρξη πολιτικής ευθύνης και έκανε λόγο για «ένα ατυχές περιστατικό»! Δηλαδή ο θάνατος του νέου ήταν θέμα… τύχης! «Η έννοια της πολιτικής ευθύνης είναι μία μεγάλη κουβέντα. Εχουμε ένα ατυχές περιστατικό, με αφορμή το οποίο πρέπει να θέσουμε ένα ερώτημα: Κάνει καλά τη δουλειά της η Ελληνική Αστυνομία ή όχι; Το αφήνω ανοιχτό, γιατί θεωρητικά θα μπορούσαμε να βλέπουμε πάντα τις επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. να παρουσιάζονται είτε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς είτε από τα δελτία της Αστυνομίας και να μη γνωρίζουμε τι δεν κάνει καλά η Ελληνική Αστυνομία» είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Σαλμάς, χωρίς να ντραπεί καθότι και γιατρός!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρόκειται για κεντρική κυβερνητική γραμμή υποβάθμισης του τραγικού γεγονότος, καθώς μόλις πριν από μερικές μέρες ένας άλλος βουλευτής της Ν.Δ., ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, είχε μιλήσει για μια «συνηθισμένη ανθρωποκτονία». «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ζητάει την παραίτηση του υπουργού για κάθε επιχειρησιακό λάθος της ΕΛ.ΑΣ. και για κάθε ανθρωποκτονία η οποία γίνεται στη χώρα» είχε πει.

Ο,τι και να πει κανείς έπειτα από τέτοιες κυνικές δηλώσεις είναι περιττό! Οι άνθρωποι είναι στον δικό τους κόσμο!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα