Ευθεία επίθεση Σγουρού κατά Χαρδαλιά!

Εν μέσω σφοδρών και πολύπλευρων πυρών συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία του για την Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Βυρωνιώτης πολιτικός μπορεί να είναι ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη και κατ’ επέκταση του συστήματος εξουσίας που στηρίζει τον Ελληνα πρωθυπουργό, όμως τα λάθη που κάνει ξεπερνούν τα όρια και προκαλούν έντονες αντιδράσεις. Το σημαντικότερο όλων είναι πως ακόμα και σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν έχει παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Εθνικής Αμυνας.

Αυτή η πρωτοφανής απόφαση να παραμείνει στην ηγεσία ενός εκ των κρισιμότερων υπουργείων την ώρα που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο από τις Ενοπλες Δυνάμεις όσο, όμως, και από τους πολιτικούς αντιπάλους του.

Συγκεκριμένα, χθες ο Γιάννης Σγουρός αναφέρθηκε σε αυτό το θεσμικό ατόπημα Χαρδαλιά, που έχει, όμως, την αμέριστη στήριξη του Μαξίμου. «Ο υποψήφιος της Ν.Δ. για την Περιφέρεια Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή παράλληλα και στη θέση του υφυπουργού Αμυνας. Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί ένα πολιτικό και θεσμικό ατόπημα, και προκαλεί έκπληξη και εύλογα ερωτήματα προς όλες τις κατευθύνσεις». Ο ίδιος, μάλιστα, μπαίνει και στον στενό πυρήνα του κινδύνου της εμπλοκής του στρατεύματος στα πολιτικά παιχνίδια. «Και αυτό όχι μόνο διότι ουδείς εγγυάται ότι οι ανέσεις και τα κυβερνητικά πλεονεκτήματα που παρέχει στον κ. Χαρδαλιά η θέση στο υπουργείο Αμυνας δεν χρησιμοποιούνται για προεκλογικούς σκοπούς».

Αν σε αυτό συνυπολογίσουμε το γεγονός πως στα ψηφοδέλτια του Χαρδαλιά θα βρίσκεται και η σύζυγος του αρχηγού του ΓΕΕΘΑ, τότε τα ερωτήματα πληθαίνουν και οι προβληματισμοί εντείνονται.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα