Το δείπνο με τους ηγέτες και τους επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών

Ανάμεσα στις χθεσινές συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Βαλκάνιους ηγέτες αλλά και αυτές που αναμένεται να γίνουν σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε το δείπνο με τους ηγέτες και τους επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών για τη διεύρυνση και το ευρωπαϊκό μέλλον της περιοχής, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τη Σύνοδο Ε.Ε. – Δυτικών Βαλκανίων και τη «Διακήρυξη της Θεσσαλονίκης».

Στο γεύμα των ηγετών, που άρχισε λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ, συμμετείχε ο πρόεδρος της Σερβίας Aleksandar Vucic, ο πρόεδρος της Μολδαβίας Maia Sandu, ο πρόεδρος του Μαυροβουνίου Jakov Milatovic, ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας Ion Marcel Ciolacu, ο πρωθυπουργός του Κοσόβου Albin Kurti, ο πρόεδρος του Υπουργικού Συμβουλίου Βοσνίας και Ερζεγοβίνης Borjana Kristo, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Dimitar Kovacevski, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Nikolai Denkov και ο πρωθυπουργός της Κροατίας Andrej Plenkovic.

Απο το δείπνο δεν έλειπε φυσικά ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος είχε νωρίτερα κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα