Ο Τσούνης «ξαναχτύπησε»: Τα… έσπασε σε συναυλία του Ρέμου

Από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο έως σήμερα πολλοί Αμερικανοί πρέσβεις έχουν τραβήξει πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Αλλοι λόγω των παρεμβάσεών τους στην εσωτερική πολιτική σκηνή και άλλοι για την επιχείρηση πρόσδεσης της χώρας μας στα πλέον σκληρά αμερικανικά συμφέροντα. Κανένας όμως από τους δεκάδες πρέσβεις στην Αθήνα δεν έγινε θέμα για τις δραστηριότητές του στην αθηναϊκή νύχτα, τις αποδράσεις του στην περιφέρεια και την αγάπη του προς το ελληνικό φαγητό.

Φυσικά, ο λόγος γίνεται για τον Τζορτζ Τσούνη, ο οποίος «χτύπησε» ξανά, αυτήν τη φορά ξεσαλώνοντας στα εγκαίνια του Αντώνη Ρέμου, βγάζοντας μάλιστα και φωτογραφίες με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου. Πολλά μέσα αυτή τη νέα νυχτερινή απόβαση του Αμερικανού πρέσβη προσπάθησαν να τη δικαιολογήσουν ανάμεσα στις gossip ειδήσεις.

Η αλήθεια είναι όμως πως ο κύριος Τσούνης θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός και προτού απασχοληθεί με όσα τον διασκεδάζουν, να εκφράσει τη συμπαράστασή του στον ελληνικό λαό, που δοκιμάζεται από τις πυρκαγιές – έστω και για τους τύπους…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα